Google Adsense - Hur man registrerar Google Adsense , Enkelt sätt att registrera sig för Google Adsense | Kelas Adsense

Google Adsense – Hur man registrerar Google Adsense , Enkelt sätt att registrera sig för Google Adsense

Enkelt sätt att registrera sig för Google Adsense , Hur man registrerar Google Adsense för att bli snabbt accepterad

Google Adsense – Google Adsense är ett onlineannonseringssamarbete organiserat av Google-teamet. Google Adsense är också ett av de mest populära Pay Per Click-programmen (PPC) bland indonesiska publicister för att tjäna pengar på sina webbplatser. Sedan Google Adsense stödde webbplatser på indonesiska språk 2012 har många indonesiska bloggare registrerat sina bloggar på Google Adsense. Tyvärr är det inte lätt att bli medlem och tjäna pengar på Google Adsense. Det finns till och med de som har problem med hur man registrerar sig för Google Adsense, även om hur man registrerar sig för Google PPC-programmet inte heller är svårt. Få bloggare har registrerat sig, men inte alla har godkänts som Google Adsense-publicister. Detta beror på att den registrerade webbplatsen eller bloggen inte uppfyller de standarder som Google förväntar sig. Google Adsense vill att de webbplatser/bloggar som blir deras utgivare ska vara webbplatser av hög kvalitet som följer deras regler (TOS).

Så hur registrerar du dig för Google Adsense så att det blir accepterat snabbt? Unikhet, försäljningsargument och originalitet hos en webbplats är mycket viktiga krav för att accepteras av Google Adsense. Denna PPC är adware liknande andra adware. De vill definitivt att webbplatser som visar deras annonser ska kunna erbjuda annonsörer bra marknadsföring eller marknadsföring. Faktum är att registreringsprocessen är väldigt enkel, men för att bli accepterad i Googles PPC-program måste du vara uppmärksam på flera viktiga saker.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

Tidigare var det väldigt enkelt att registrera sig för Google Adsense. Men i och med internets tillväxt och utveckling har Google Adsense gjort många förändringar i sina tjänster och anpassat dem till den aktuella utvecklingen. Att skapa en rutinblogg fylld med mycket “grunt” innehåll och sedan registrera den på Google Adsense är en värdelös procedur eftersom det definitivt inte kommer att accepteras. Innan du registrerar dig skulle det vara bra för dig att vara uppmärksam på följande viktiga saker så att dina chanser att antas är högre:

1. Innehållet du skapar ska vara unikt och intressant

Som förklarats ovan är originaliteten hos en idé eller innehåll på din webbplats ett viktigt värde för Google Adsense. De uppmärksammar om innehållet på webbplatsen är användbart för andra människor eller inte. Faktum är att det finns mycket innehåll på internet som diskuterar samma ämne. Men sättet att visa eller skriva är annorlunda. Jag skrev till exempel om “hur man odlar rosor”, visst finns det mycket innehåll på andra sajter som diskuterar detta. Men hur du skriver innehåll och hur du presenterar det på din blogg skiljer sig definitivt från innehållet på andras bloggar. Därför, om ditt innehåll är resultatet av kopiering och inklistring från andra källor, är det troligt att din webbplats inte kommer att godkännas för att gå med i Google Adsense PPC-program.

TRENDING :  Google Adsense - 如何注册 Google Adsense , 注册 Google Adsense 的简单方法

2. Livet på webbplatsen du registrerade är tillräckligt lång

Det skulle vara en bra idé att inte skynda sig att registrera din blogg eller webbplats för Google Adsense eftersom de bryr sig om webbplatsens ålder, mängden innehåll, antalet besökare, sidvisningar etc. Om du för närvarande har en blogg som är 6 månader gammal, fylld med mycket innehåll och har stabila unika besökare kan det övertyga Google Adsense om att din blogg är ett bra ställe att placera annonser på. Även om detta egentligen inte är ett riktmärke, tror jag att en blogg som är 6 månader gammal har tillräckligt många besökare och kan tjäna pengar på Google Adsense.

3. Mängden innehåll på din webbplats eller blogg bör vara för mycket

En av de viktiga faktorerna för att bli accepterad i Google Adsense är mängden innehåll. Jag är inte säker på vilken minsta mängd innehåll som är acceptabelt på en webbplats, men jag tror personligen att det är lättare att acceptera om vår webbplats har mycket innehåll. Personligen rekommenderar jag att du skapar minst 60 artiklar innan du registrerar dig för Google Adsense. Om din webbplats är i form av en blogg bör du seriöst uppdatera ditt blogginnehåll eftersom det kan påverka ditt Google-betyg. Bloggar som uppdateras ofta av sina ägare kommer säkerligen att ha större chans att bli accepterade av Google Adsense än bloggar som sällan uppdateras.

TRENDING :  Google Adsense - Cómo registrar Google Adsense , Manera fácil de registrarse en Google Adsense

4. Se till att du använder Blogger.com eller YouTube.com

Detta är mycket viktigt för oss att uppmärksamma. Om du redan har din egen domän och värd så är chansen större att bli accepterad av Google Adsense. Inte mindre viktigt är hur du skriver innehållet och hur du presenterar det på din blogg, vilket definitivt skiljer sig från innehållet på andras bloggar. Därför, om ditt innehåll är resultatet av kopiering och inklistring från andra källor, är det troligt att din webbplats inte kommer att godkännas för att gå med i Google Adsense PPC-program. Dina chanser att bli accepterad av Google Adsense kommer naturligtvis att vara större, givet de tidigare poängen. Men om du vill använda en gratis domän och värd och vill bli en Google Adsense-utgivare, bör du använda Blogger.com.

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

5. Du måste fylla i den stödjande informationen

Det är en bra idé att ha din sida med stödjande informationssidor, t.ex. om sida, integritetspolicy, kontakt, användarvillkor. Detta kommer att få din webbplats att se seriös ut och uppmärksamma dina bloggbesökare.

Om du inte vill starta en blogg finns det ett annat sätt som du kan använda, som är via YouTube.com. Naturligtvis måste du ha lite originalvideoinnehåll uppladdat till YouTube.com. Den här videon måste ha tillräckligt många visningar för att accepteras i Google Adsense-programmet. Innehållet du skapar behöver inte vara “häftigt” för att accepteras av Google Adsense. Viktigast av allt är att tillhandahålla innehåll som är användbart för andra och naturligtvis skrivet på ett unikt sätt, inte resultatet av att kopiera andras innehåll. Det finns många bloggare som får regelbundna inkomster från Google Adsense-annonser på sina bloggar, allt från hundratals till tusentals dollar per månad. Om du vill tjäna pengar på din webbplats/blogg genom att placera annonser så är Google Adsense ett PPC-program som du bör överväga. lycka till…!!!