Google Adsense - Како регистровати Гоогле Адсенсе , Једноставан начин да се региструјете за Гоогле Адсенсе | Kelas Adsense

Google Adsense – Како регистровати Гоогле Адсенсе , Једноставан начин да се региструјете за Гоогле Адсенсе

Једноставан начин да се региструјете за Гоогле Адсенсе , Како регистровати Гоогле Адсенсе да буде брзо прихваћен , гоогле АдСенсе

Google Adsense – Гоогле Адсенсе је сарадња у оглашавању на мрежи коју организује Гоогле тим. Гоогле Адсенсе је такође један од најпопуларнијих програма плаћања по клику (ППЦ) међу индонежанским издавачима за монетизацију својих сајтова. Пошто је Гоогле Адсенсе 2012. године подржао веб странице на индонежанском језику, многи индонежански блогери су регистровали своје блогове на Гоогле Адсенсе. Нажалост, постати члан и зарадити од Гоогле Адсенсе-а није лако. Има чак и оних који се суочавају са потешкоћама како да се региструју за Гоогле Адсенсе, мада ни како се регистровати за Гоогле ППЦ програм није тешко. Неколико блогера се регистровало, али нису сви прихваћени као Гоогле Адсенсе издавачи. То је зато што регистровани веб-сајт или блог не испуњавају стандарде које Гоогле очекује. Гоогле Адсенсе жели да веб-сајтови/блогови који постану њихови издавачи буду веб-сајтови високог квалитета који су у складу са њиховим правилима.

Дакле, како се региструјете за Гоогле Адсенсе да би брзо био прихваћен? Јединственост, продајне тачке и оригиналност веб странице су веома важни захтеви које Гоогле Адсенсе прихвата. Овај ППЦ је адвер сличан другом рекламном софтверу. Они дефинитивно желе да веб локације које приказују њихове огласе могу да понуде оглашивачима добру промоцију или маркетинг. У ствари, процес регистрације је веома лак, али да бисте били примљени у Гоогле ППЦ програм, морате обратити пажњу на неколико важних ствари.

У прошлости, како се регистровати за Гоогле Адсенсе је било веома лако. Али са растом и развојем Интернета, Гоогле Адсенсе је направио многе промене у својим услугама и прилагодио их тренутном развоју. Прављење рутинског блога испуњеног веома „плитким“ садржајем, а затим регистрација на Гоогле Адсенсе је бескорисна процедура јер сигурно неће бити прихваћена. Пре регистрације било би добро да обратите пажњу на следеће важне ствари како би вам биле веће шансе за пријем:

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

1. Садржај који креирате треба да буде јединствен и занимљив

Као што је горе објашњено, оригиналност идеје или садржаја на вашој веб локацији је важна вредност за Гоогле Адсенсе. Они обраћају пажњу на то да ли је садржај на веб локацији користан за друге људе. У ствари, на интернету постоји много садржаја који расправљају о истој теми. Међутим, начин приказивања или начин писања је другачији. На пример, писао сам о томе “како узгајати руже”, наравно има доста садржаја на другим сајтовима који о томе расправљају. Међутим, начин на који пишете садржај и како га представљате на свом блогу дефинитивно се разликује од садржаја на блоговима других људи. Стога, ако је ваш садржај резултат копирања и лепљења из других извора, вероватно је да вашој веб локацији неће бити одобрено да се придружи Гоогле Адсенсе ППЦ програму.

2. Век трајања сајта који сте регистровали је довољно дуг

Било би добро да не журите да региструјете свој блог или веб локацију за Гоогле Адсенсе јер им је стало до старости веб сајта, количине садржаја, броја посетилаца, прегледа страница итд. Ако тренутно имате блог који стар је 6 месеци, пун је пуно садржаја и има стабилне јединствене посетиоце, може да убеди Гоогле Адсенсе да је ваш блог добро место за постављање огласа. Иако ово заправо није мерило, верујем да блог који је стар 6 месеци има довољно посетилаца и да може зарадити новац од Гоогле Адсенсе-а.

TRENDING :  Google Adsense - Hoe Google Adsense te registreren , Gemakkelijke manier om u te registreren voor Google Adsense

3. Количина садржаја на вашој веб страници или блогу би требало да буде превелика

Један од важних фактора за прихватање у Гоогле Адсенсе је количина садржаја. Нисам сигуран која је минимална количина садржаја прихватљива на веб локацији, али лично мислим да је лакше прихватити ако наша веб локација има пуно садржаја. Лично, препоручујем да направите најмање 60 чланака пре него што се региструјете за Гоогле Адсенсе. Ако је ваш сајт у облику блога, требало би да озбиљно ажурирате садржај свог блога јер то може утицати на вашу оцену на Гоогле-у. Блогови које њихови власници често ажурирају ће сигурно имати веће шансе да буду прихваћени од стране Гоогле Адсенсе-а него блогови који се ретко ажурирају.

TRENDING :  Google Adsense - Come registrare Google Adsense , Modo semplice per registrarsi a Google Adsense

4. Уверите се да користите Блоггер.цом или ИоуТубе.цом

Ово је веома важно за нас да обратимо пажњу. Ако већ имате свој домен и хостинг, шансе да вас Гоогле Адсенсе прихвати веће су. Ништа мање важно је како пишете садржај и како га презентујете на свом блогу, што се свакако разликује од садржаја на туђим блоговима. Стога, ако је ваш садржај резултат копирања и лепљења из других извора, вероватно је да вашој веб локацији неће бити одобрено да се придружи Гоогле Адсенсе ППЦ програму. Ваше шансе да будете прихваћени од стране Гоогле Адсенсе-а биће, наравно, веће, с обзиром на претходне тачке. Међутим, ако желите да користите бесплатан домен и хостинг и желите да постанете Гоогле Адсенсе издавач, требало би да користите Блоггер.цом.\

TRENDING :  Google Adsense - Como registrar o Google Adsense , Como registrar o Google Adsense para ser aceito rapidamente

5. Морате да попуните пратеће информације

Добра је идеја да ваш сајт има странице са пратећим информацијама, нпр. о страници, политици приватности, контакту, условима коришћења услуге. Ово ће учинити да ваш сајт изгледа озбиљно и да обратите пажњу на посетиоце вашег блога.

Ако не желите да покренете блог, постоји још један начин који можете да користите, а то је преко ИоуТубе.цом. Наравно, на ИоуТубе.цом морате имати неки оригинални видео садржај. Овај видео мора имати довољно прегледа да би био прихваћен у Гоогле Адсенсе програм. Садржај који креирате не мора да буде „одличан“ да би га Гоогле Адсенсе прихватио. Најважније од свега је пружити садржај који је користан другима и наравно написан на јединствен начин, а не резултат копирања садржаја других људи. Постоји много блогера који редовно добијају приход од Гоогле Адсенсе огласа на својим блоговима, у распону од стотина до хиљада долара месечно. Ако желите да уновчите своју веб локацију/блог постављањем огласа, онда је Гоогле Адсенсе ППЦ програм који бисте требали размотрити. Срећно…!!!