Google Adsense - Cum să înregistrați Google Adsense , O modalitate simplă de a vă înregistra pentru Google Adsense | Kelas Adsense

Google Adsense – Cum să înregistrați Google Adsense , O modalitate simplă de a vă înregistra pentru Google Adsense

O modalitate simplă de a vă înregistra pentru Google Adsense , Cum să înregistrați Google Adsense pentru a fi acceptat rapid

Google Adsense – Google Adsense este o colaborare de publicitate online organizată de echipa Google. Google Adsense este, de asemenea, unul dintre cele mai populare programe Pay Per Click (PPC) în rândul editorilor indonezieni pentru a-și monetiza site-urile. De când Google Adsense a acceptat site-uri web în limba indoneziană în 2012, mulți bloggeri indonezieni și-au înregistrat blogurile pe Google Adsense. Din păcate, să devii membru și să câștigi din Google Adsense nu este ușor. Există chiar și cei care se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește modul de înregistrare pentru Google Adsense, deși nici modul de înregistrare pentru programul Google PPC nu este dificil. Puțini bloggeri s-au înregistrat, dar nu toți au fost acceptați ca editori Google Adsense. Acest lucru se datorează faptului că site-ul web sau blogul înregistrat nu îndeplinește standardele la care se așteaptă Google. Google Adsense dorește ca site-urile web/blogurile care devin editorii lor să fie site-uri web de înaltă calitate, care să respecte regulile lor.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

Deci, cum vă înscrieți la Google Adsense, astfel încât acesta să fie acceptat rapid? Unicitatea, punctele de vânzare și originalitatea unui site web sunt cerințe foarte importante pentru a fi acceptate de Google Adsense. Acest PPC este un adware similar cu alte programe adware. Cu siguranță doresc ca site-urile web care își afișează reclamele să poată oferi agenților de publicitate o bună promovare sau marketing. De fapt, procesul de înregistrare este foarte ușor, dar pentru a fi acceptat în Programul Google PPC, trebuie să acordați atenție mai multor lucruri importante.

În trecut, modul de înscriere la Google Adsense era foarte ușor. Dar, odată cu creșterea și dezvoltarea internetului, Google Adsense a făcut multe schimbări în serviciile sale și le-a adaptat la evoluțiile actuale. Crearea unui blog de rutină plin cu conținut foarte „superficial” și apoi înregistrarea lui pe Google Adsense este o procedură inutilă pentru că cu siguranță nu va fi acceptată. Înainte de a vă înscrie, ar fi bine să fiți atenți la următoarele lucruri importante pentru ca șansele dvs. de admitere să fie mai mari:

TRENDING :  Google Adsense - Como registrar o Google Adsense , Como registrar o Google Adsense para ser aceito rapidamente

1. Conținutul pe care îl creați ar trebui să fie unic și interesant

După cum am explicat mai sus, originalitatea unei idei sau a conținutului de pe site-ul dvs. web este o valoare importantă pentru Google Adsense. Ei acordă atenție dacă conținutul de pe site este sau nu util altor persoane. De fapt, pe internet există o mulțime de conținut care discută același subiect. Cu toate acestea, modul de afișare sau modul de scriere este diferit. De exemplu, am scris despre „cum să crești trandafiri”, desigur că există mult conținut pe alte site-uri care discută despre asta. Cu toate acestea, modul în care scrii conținut și cum îl prezinți pe blogul tău este cu siguranță diferit de conținutul de pe blogurile altora. Prin urmare, dacă conținutul dvs. este rezultatul copierii și lipirii din alte surse, este probabil ca site-ul dvs. să nu fie aprobat pentru a se alătura programului Google Adsense PPC.

2. Durata de viață a site-ului pe care l-ați înregistrat este suficient de lungă

Ar fi o idee bună să nu vă grăbiți să vă înregistrați blogul sau site-ul web pentru Google Adsense, deoarece le pasă de vechimea site-ului web, de cantitatea de conținut, de numărul de vizitatori, de vizualizări ale paginilor etc. Dacă aveți în prezent un blog care are 6 luni, plin de mult conținut și are vizitatori unici stabili, poate convinge Google Adsense că blogul tău este un loc bun pentru a plasa anunțuri. Deși acesta nu este de fapt un benchmark, cred că un blog care are 6 luni are destui vizitatori și poate câștiga bani din Google Adsense.

TRENDING :  Google Adsense - Cómo registrar Google Adsense , Manera fácil de registrarse en Google Adsense

3. Cantitatea de conținut de pe site-ul sau blogul tău ar trebui să fie prea mare

Unul dintre factorii importanți care trebuie acceptați în Google Adsense este cantitatea de conținut. Nu sunt sigur care este cantitatea minimă de conținut acceptabilă pe un site web, dar personal cred că este mai ușor de acceptat dacă site-ul nostru are mult conținut. Personal, recomand să creați cel puțin 60 de articole înainte de a vă înscrie la Google Adsense. Dacă site-ul dvs. este sub forma unui blog, ar trebui să vă actualizați serios conținutul blogului, deoarece acest lucru vă poate afecta evaluarea Google. Blogurile care sunt actualizate frecvent de proprietarii lor vor avea cu siguranță șanse mai mari de a fi acceptate de Google Adsense decât blogurile care sunt actualizate rar.

4. Asigurați-vă că utilizați Blogger.com sau YouTube.com

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

Acest lucru este foarte important pentru noi să fim atenți. Dacă aveți deja propriul domeniu și găzduire, atunci șansele de a fi acceptat de Google Adsense sunt mai mari. Nu mai puțin important este modul în care scrieți conținutul și cum îl prezentați pe blogul dvs., care este cu siguranță diferit de conținutul de pe blogurile altora. Prin urmare, dacă conținutul dvs. este rezultatul copierii și lipirii din alte surse, este probabil ca site-ul dvs. să nu fie aprobat pentru a se alătura programului Google Adsense PPC. Șansele tale de a fi acceptat de Google Adsense vor fi, desigur, mai mari, având în vedere punctele anterioare. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați un domeniu și găzduire gratuite și doriți să deveniți un editor Google Adsense, atunci ar trebui să utilizați Blogger.com.

5. Trebuie să completați informațiile justificative

Este o idee bună să aveți site-ul dvs. cu pagini de informații de sprijin, de exemplu despre pagină, politica de confidențialitate, contact, termenii și condițiile. Acest lucru va face site-ul dvs. să arate serios și va acorda atenție vizitatorilor blogului dvs.

Dacă nu doriți să începeți un blog, există o altă modalitate pe care o puteți utiliza, care este prin YouTube.com. Desigur, trebuie să aveți un conținut video original încărcat pe YouTube.com. Acest videoclip trebuie să aibă suficiente vizionări pentru a fi acceptat în programul Google Adsense. Conținutul pe care îl creați nu trebuie să fie „superb” pentru a fi acceptat de Google Adsense. Cel mai important dintre toate este să oferiți conținut care este util altora și bineînțeles scris într-un mod unic, nu rezultatul copierii conținutului altor persoane. Există mulți bloggeri care obțin venituri regulate din reclamele Google Adsense de pe blogurile lor, variind de la sute la mii de dolari pe lună. Dacă doriți să vă monetizați site-ul/blogul prin plasarea de anunțuri, atunci Google Adsense este un program PPC pe care ar trebui să îl luați în considerare. Noroc…!!!