My Business - Google My Business , Hoe Google Mijn Bedrijf te registreren | Kelas Adsense

My Business – Google My Business , Hoe Google Mijn Bedrijf te registreren

De gemakkelijke manier om Google Mijn Bedrijf te registreren , Mijn bedrijf op Google , Manieren om snel rijk te worden , Manieren om snel aan geld te komen , Mijn zaak , Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf – Google Mijn Bedrijf is een gratis service voor bedrijven die hun bedrijfsonderdelen willen weergeven in verschillende Google-producten zoals Maps en zoekresultaten. Dergelijke methoden zullen het voor potentiële klanten gemakkelijker maken om volledige informatie over het bedrijf van de ondernemer te krijgen. Consumenten hebben absoluut informatie nodig over namen, adressen, telefoonnummers, openingstijden, bedrijfslocaties, volledige adressen en meer.

Voor zakenmensen is dit natuurlijk zeer gunstig. Naast het weergeven van informatie over een bedrijf, kunnen bedrijven ook communiceren met consumenten door middel van beoordelingen en een vraag- en antwoordgedeelte. Het zeer interessante voor ondernemers is dat het gratis is om je aan te melden voor Google Mijn Bedrijf, oftewel: het is gratis. U kunt zich als volgt aanmelden voor Google Mijn Bedrijf, overgenomen uit detikINET van de Google Support-blog:

1. Ga naar de Google Mijn Bedrijf-website

Open met een browser op een laptop of pc de officiële Google Mijn Bedrijf-website op https://www.google.com/business/. Tik in de rechterbovenhoek op Aanmelden en log in met uw Google-account. Vul na het inloggen de bedrijfsnaam in.

TRENDING :  My Business - Google My Business, How to use Goole My Business, How to register Google My Business, The easy way to register Goole My Business, My company on Google

2. Voer het Bіѕnіѕ-adres in

Voer vervolgens uw volledige bedrijfsadres in. Potentiële Google Mijn Bedrijf-gebruikers zullen ook worden verplicht om de bedrijfslocatie op Google Maps te markeren om het voor consumenten gemakkelijker te maken om de bedrijfslocatie te bezoeken. Als het bedrijf geen fysieke locatie heeft, maar actief is in een servicegebied, kunt u in plaats daarvan een servicegebied opnemen. Als u klaar bent, klikt u op Volgende.

3. Voer de bedrijfscategorie in

Selecteer de categorie die het beste past bij het gekozen werk. Beheer bijvoorbeeld een salon in Jakarta, selecteer vervolgens de categorie “Salon”. Deze categorieën maken het voor Google gemakkelijk om bedrijven op categorie te groeperen. Dus als iemand op Google zoekt naar ‘salon in Jakarta’, verschijnt er informatie over dat bedrijf in de zoekresultaten.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Cómo registrarse en Google Mi Negocio

4. Vul uw contactgegevens in

Voer de contactgegevens in die u aan klanten wilt tonen. Deze contactgegevens kunnen een telefoonnummer zijn of een mobiele telefoon waarmee men bereikbaar is. Ondernemers wordt ook gevraagd om de URL van de geregistreerde bedrijfswebsite in te voeren. Als u geen site heeft, kunt u klikken op de optie “Ik heb geen site nodig”. Maar als u gratis een site wilt maken, biedt Google zijn diensten aan.

5. Selecteer de optie Verifiëren

Verificatie is belangrijk om te voorkomen dat onverantwoordelijke partijen informatie over uw bedrijf misbruiken. Bovendien zijn geverifieerde bedrijven ook gerenommeerde bedrijven in vergelijking met niet-geverifieerde bedrijven. Het is gemakkelijk om geverifieerd te worden op Google Mijn Bedrijf. Nadat u alle gegevens volledig en correct heeft ingevuld, selecteert u direct de verificatieoptie door de naam van de ontvanger van het bericht in te vullen. Klik vervolgens op Ansichtkaart verzenden.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Come registrarsi a Google My Business

Wacht tot het bericht van Google aankomt op het adres dat je hebt ingevoerd. Houd er rekening mee dat u tijdens het verificatieproces de informatie die eerder is geschreven niet kunt bewerken. Als er onjuiste informatie is, kunt u deze wijzigen voordat u deze controleert. De truc is vanuit uw Google Mijn Bedrijf-account, open het menu en klik op Website beheren.

Klik vervolgens op Info aan de linkerkant van het scherm. Klik op Bewerken in het onderdeel dat u wilt wijzigen en voer vervolgens de juiste informatie in.

6. Verifieer Google Mijn Bedrijf

Nadat u een brief van Google heeft ontvangen, kunt u het verificatieproces doorlopen met behulp van de verificatiecode die in de brief is opgenomen. De kunst is om uw Google Mijn Bedrijf-account te openen en de sitechecklist te selecteren.

Voer de verificatiecode in die in de door Google verzonden e-mail staat. Het verificatieproces is ook voltooid.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Comment enregistrer Google My Business

7. Bewerk Google Mijn Bedrijf

Nadat de verificatie is voltooid, kan de bedrijfseigenaar van het account aanvullende informatie over zijn bedrijf bewerken en invoeren via zijn Google Mijn Bedrijf-account. Een deel van de informatie die kan worden toegevoegd, omvat functiebeschrijvingen, foto’s, uren, faciliteiten en menu’s.

We hopen dat deze korte tips voor veel mensen nuttig zullen zijn en ervoor zorgen dat het lopende bedrijf sneller groeit. succes….!!!