My Business - Google My Business , Slik registrerer du Google My Business | Kelas Adsense

My Business – Google My Business , Slik registrerer du Google My Business

Den enkle måten å registrere Google Min bedrift på , Min bedrift på Google , Måter å bli rik raskt , Måter å få penger raskt , Min business , Google Min bedrift

Google My Business – Google My Business er en gratis tjeneste for bedrifter som ønsker å vise sine forretningsenheter i ulike Google-produkter som Maps og søkeresultater. Slike metoder vil gjøre det lettere for potensielle kunder å få fullstendig informasjon om virksomheten fra gründeren. Forbrukere trenger definitivt informasjon om navn, adresser, telefonnumre, åpningstider, bedriftssteder, fullstendige adresser og mer.

For forretningsfolk er dette selvsagt svært gunstig. Bortsett fra å vise informasjon om en bedrift, kan bedrifter også samhandle med forbrukere gjennom anmeldelser og en spørsmål og svar-seksjon. Det veldig interessante for gründere er at det er gratis å registrere seg for Google My Business, også kjent som gratis. Slik registrerer du deg for Google My Business, utdrag fra detikINET fra Googles brukerstøtteblogg:

TRENDING :  My Business - Google My Business, How to use Goole My Business, How to register Google My Business, The easy way to register Goole My Business, My company on Google

1. Gå til Google Min bedrift-nettstedet

Ved å bruke en nettleser på en bærbar datamaskin eller PC, åpne den offisielle Google My Business-nettsiden på https://www.google.com/business/. Trykk på Logg på øverst til høyre og logg på med Google-kontoen din. Etter å ha logget inn, skriv inn firmanavnet.

2. Skriv inn Bіѕnіѕ-adressen

Deretter skriver du inn hele bedriftsadressen din. Potensielle Google Min bedrift-brukere vil også bli pålagt å merke bedriftsbeliggenheten på Google Maps for å gjøre det enklere for forbrukere å besøke bedriftsbeliggenheten. Hvis virksomheten ikke har en fysisk lokalisering, men opererer i et tjenesteområde, kan du inkludere et tjenesteområde i stedet. Hvis du er ferdig, klikker du på Neste.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Comment enregistrer Google My Business

3. Skriv inn virksomhetskategorien

Velg kategorien som passer best til det valgte arbeidet. For eksempel administrer en salong i Jakarta, velg deretter kategorien “Salon”. Disse kategoriene gjør det enkelt for Google å gruppere virksomheter etter kategori. Så hvis noen søker etter “salong i Jakarta” på Google, vil informasjon om den virksomheten vises i søkeresultatene.

4. Skriv inn kontaktinformasjonen din

Skriv inn kontaktdetaljene du vil vise til kundene. Disse kontaktdataene kan være et telefonnummer eller en mobiltelefon man kan kontaktes til. Entreprenører vil også bli bedt om å skrive inn nettadressen til den registrerte virksomhetens nettside. Hvis du ikke har et nettsted, kan du klikke på alternativet “Jeg trenger ikke et nettsted”. Men hvis du vil lage et nettsted gratis, vil Google tilby sine tjenester.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Como se cadastrar no Google Meu Negócio

5. Velg alternativet Bekreft

Verifisering er viktig for å forhindre at uansvarlige parter misbruker informasjon om virksomheten din. I tillegg er verifiserte selskaper også anerkjente virksomheter sammenlignet med uverifiserte. Det er enkelt å bli bekreftet på Google Min bedrift. Etter å ha fylt ut all informasjonen fullstendig og riktig, velg umiddelbart bekreftelsesalternativet ved å fylle inn navnet på meldingsmottakeren. Klikk deretter Send postkort.

Vent til meldingen fra Google kommer til adressen du skrev inn. Husk at under verifiseringsprosessen kan du ikke redigere informasjonen som ble skrevet tidligere. Hvis det er feil informasjon, kan du endre den før du sjekker. Trikset er fra Google My Business-kontoen din, åpne menyen og klikk på Administrer nettsted.

Klikk deretter på Info på venstre side av skjermen. Klikk på Rediger i delen du vil endre, og skriv deretter inn riktig informasjon.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Come registrarsi a Google My Business

6. Bekreft Google Min bedrift

Etter at du har mottatt et brev fra Google, kan du gå gjennom bekreftelsesprosessen ved å bruke bekreftelseskoden som er inkludert i brevet. Trikset er å åpne Google My Business-kontoen din og velge sjekklisten for nettstedet.

Skriv inn bekreftelseskoden du finner i e-posten sendt av Google. Verifikasjonsprosessen er også fullført.

7. Rediger Google Min bedrift

Etter at bekreftelsen er fullført, kan kontoens bedriftseier redigere og legge inn tilleggsinformasjon om bedriften sin via Google Min bedrift-kontoen sin. Noe av informasjonen som kan legges til inkluderer stillingsbeskrivelser, bilder, timer, fasiliteter og menyer.

Vi håper at disse korte tipsene vil være nyttige for mange og få virksomheten som kjører til å vokse raskere. Lykke til….!!!