My Business - Google My Business , Kuinka rekisteröidä Google My Business | Kelas Adsense

My Business – Google My Business , Kuinka rekisteröidä Google My Business

Helppo tapa rekisteröidä Google My Business , My Business Googlessa , Tapoja rikastua nopeasti , Tapoja saada rahaa nopeasti , Minun bisnekseni

Google My Business – Google My Business on ilmainen palvelu yrityksille, jotka haluavat näyttää liiketoimintayksikkönsä erilaisissa Google-tuotteissa, kuten Mapsissa ja hakutuloksissa. Tällaisilla menetelmillä potentiaalisten asiakkaiden on helpompi saada yrittäjältä täydelliset tiedot yrityksestä. Kuluttajat tarvitsevat ehdottomasti tietoa nimistä, osoitteista, puhelinnumeroista, aukioloajoista, yritysten toimipaikoista, täydellisistä osoitteista ja muista.

TRENDING :  My Business - Google My Business, How to use Goole My Business, How to register Google My Business, The easy way to register Goole My Business, My company on Google

Liikemiehille tämä on tietysti erittäin hyödyllistä. Yrityksen tietojen näyttämisen lisäksi yritykset voivat olla vuorovaikutuksessa kuluttajien kanssa arvostelujen ja kysymys-vastausosion kautta. Yrittäjien kannalta erittäin mielenkiintoista on, että Google My Businessiin rekisteröityminen on ilmaista, eli se on ilmaista. Näin kirjaudut Google My Businessiin, ote Google-tukiblogin detikINET:stä:

1. Siirry Google My Business -sivustolle

Avaa kannettavan tai PC:n selaimella virallinen Google My Business -sivusto osoitteessa https://www.google.com/business/. Napauta oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään ja kirjaudu sisään Google-tililläsi. Syötä sisäänkirjautumisen jälkeen yrityksen nimi.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Comment enregistrer Google My Business

2. Syötä Bіѕnіѕ osoite

Kirjoita seuraavaksi koko yrityksesi osoitteesi. Mahdollisten Google My Business -käyttäjien on myös merkittävä yrityksen sijainti Google Mapsiin, jotta kuluttajien on helpompi käydä yrityksen toimipaikassa. Jos yrityksellä ei ole fyysistä sijaintia, mutta se toimii palvelualueella, voit sisällyttää sen sijaan palvelualueen. Jos olet valmis, napsauta Seuraava.

3. Anna liiketoimintaluokka

Valitse kategoria, joka parhaiten sopii valittuun työhön. Hallitse esimerkiksi salonkia Jakartassa ja valitse sitten luokka “Salong”. Näiden luokkien avulla Googlen on helppo ryhmitellä yrityksiä luokkien mukaan. Joten jos joku hakee Googlessa “salonki Jakartassa”, hakutuloksissa näkyy tietoja kyseisestä yrityksestä.

4. Anna yhteystietosi

Anna yhteystiedot, jotka haluat näyttää asiakkaille. Nämä yhteystiedot voivat olla puhelinnumero tai matkapuhelin, johon voidaan ottaa yhteyttä. Yrittäjiä pyydetään myös syöttämään rekisteröidyn yrityksen verkkosivuston URL-osoite. Jos sinulla ei ole sivustoa, voit napsauttaa “En tarvitse sivustoa” -vaihtoehtoa. Mutta jos haluat luoda sivuston ilmaiseksi, Google tarjoaa palvelujaan.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Como se cadastrar no Google Meu Negócio

5. Valitse Vahvista-vaihtoehto

Vahvistaminen on tärkeää, jotta vastuuttomat osapuolet eivät väärinkäyttäisi yritystäsi koskevia tietoja. Lisäksi varmennetut yritykset ovat myös hyvämaineisia yrityksiä verrattuna todentamattomiin. Vahvistuksen saaminen Google My Businessissa on helppoa. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot täydellisesti ja oikein, valitse heti vahvistusvaihtoehto täyttämällä viestin vastaanottajan nimi. Napsauta seuraavaksi Lähetä postikortti.

Odota, että Googlen viesti saapuu antamaasi osoitteeseen. Muista, että vahvistusprosessin aikana et voi muokata aiemmin kirjoitettuja tietoja. Jos tiedot ovat virheellisiä, voit muokata niitä ennen tarkistamista. Temppu on Google My Business -tililtäsi, avaa valikko ja napsauta Hallinnoi verkkosivustoa.

Napsauta sitten Tiedot näytön vasemmasta reunasta. Napsauta Muokkaa siinä osassa, jota haluat muuttaa, ja anna sitten tarvittavat tiedot.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Come registrarsi a Google My Business

6. Vahvista Google My Business

Kun olet saanut Googlelta kirjeen, voit käydä läpi vahvistusprosessin käyttämällä kirjeessä olevaa vahvistuskoodia. Temppu on avata Google My Business -tilisi ja valita sivuston tarkistuslista.

Anna vahvistuskoodi, joka löytyy Googlen lähettämästä sähköpostista. Myös varmennusprosessi on saatu päätökseen.

7. Muokkaa Google My Businessia

Kun vahvistus on valmis, tilin yrityksen omistaja voi muokata ja antaa lisätietoja yrityksestään Google My Business -tilinsä kautta. Osa lisättävistä tiedoista sisältää työnkuvauksia, valokuvia, aukioloaikoja, tiloja ja valikoita.

Toivomme, että näistä lyhyistä vinkeistä on hyötyä monille ja että käynnissä oleva yritys kasvaa nopeammin. Onnea….!!!