My Business - Google My Business , Sådan registrerer du Google My Business | Kelas Adsense

My Business – Google My Business , Sådan registrerer du Google My Business

Den nemme måde at registrere Google My Business på , My Business på Google , Måder at blive rig hurtigt , Måder at få penge hurtigt , Min forretning

Google My Business – Google My Business er en gratis service til virksomheder, der ønsker at vise deres forretningsenheder i forskellige Google-produkter såsom Maps og søgeresultater. Sådanne metoder vil gøre det lettere for potentielle kunder at få fuldstændig information om virksomheden fra iværksætteren. Forbrugerne har helt sikkert brug for oplysninger om navne, adresser, telefonnumre, åbningstider, firmasteder, fulde adresser og meget mere.

For forretningsfolk er dette naturligvis meget gavnligt. Udover at vise oplysninger om en virksomhed, kan virksomheder også interagere med forbrugere gennem anmeldelser og en spørgsmål og svar sektion. Det meget interessante for iværksættere er, at det er gratis at tilmelde sig Google My Business, også kaldet det er gratis. Sådan tilmelder du dig Google My Business, uddrag fra detikINET fra Google Support-bloggen:

TRENDING :  My Business - Google My Business, How to use Goole My Business, How to register Google My Business, The easy way to register Goole My Business, My company on Google

1. Gå til Google My Business-webstedet

Brug en browser på en bærbar eller pc til at åbne det officielle Google My Business-websted på https://www.google.com/business/. Tryk på Log ind i øverste højre hjørne, og log ind med din Google-konto. Når du er logget ind, skal du indtaste firmanavnet.

2. Indtast Bіѕnіѕ-adressen

Indtast derefter din fulde virksomhedsadresse. Potentielle Google My Business-brugere skal også markere virksomhedsplaceringen på Google Maps for at gøre det nemmere for forbrugere at besøge virksomhedsadressen. Hvis virksomheden ikke har et fysisk sted, men opererer i et serviceområde, kan du medtage et serviceområde i stedet. Klik på Næste, hvis du er færdig.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Comment enregistrer Google My Business

3. Indtast virksomhedskategorien

Vælg den kategori, der passer bedst til det valgte værk. For eksempel administrer en salon i Jakarta, og vælg derefter kategorien “Salon”. Disse kategorier gør det nemt for Google at gruppere virksomheder efter kategori. Så hvis nogen søger efter “salon i Jakarta” på Google, vil oplysninger om den pågældende virksomhed blive vist i søgeresultaterne.

4. Indtast dine kontaktoplysninger

Indtast de kontaktoplysninger, du vil vise til kunderne. Disse kontaktdata kan være et telefonnummer eller en mobiltelefon, som man kan kontaktes til. Iværksættere vil også blive bedt om at indtaste URL’en på den registrerede virksomheds hjemmeside. Hvis du ikke har et websted, kan du klikke på “Jeg har ikke brug for et websted”. Men hvis du vil oprette et websted gratis, vil Google tilbyde sine tjenester.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Come registrarsi a Google My Business

5. Vælg Bekræft indstilling

Verifikation er vigtig for at forhindre uansvarlige parter i at misbruge oplysninger om din virksomhed. Derudover er verificerede virksomheder også velrenommerede virksomheder sammenlignet med ikke-verificerede. Det er nemt at blive bekræftet på Google My Business. Når du har udfyldt alle oplysningerne fuldstændigt og korrekt, skal du straks vælge verifikationsindstillingen ved at udfylde navnet på meddelelsesmodtageren. Klik derefter på Send postkort.

Vent på, at beskeden fra Google når frem til den adresse, du har indtastet. Husk på, at du under verifikationsprocessen ikke kan redigere de oplysninger, der blev skrevet tidligere. Hvis der er forkerte oplysninger, kan du ændre dem, før du kontrollerer. Tricket er fra din Google My Business-konto, åbn menuen og klik på Administrer websted.

Klik derefter på Info i venstre side af skærmen. Klik på Rediger i den del, du vil ændre, og indtast derefter de relevante oplysninger.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Cómo registrarse en Google Mi Negocio

6. Bekræft Google My Business

Når du har modtaget et brev fra Google, kan du gå gennem bekræftelsesprocessen ved hjælp af den bekræftelseskode, der er inkluderet i brevet. Tricket er at åbne din Google My Business-konto og vælge webstedets tjekliste.

Indtast bekræftelseskoden i den e-mail, som Google har sendt. Verifikationsprocessen er også afsluttet.

7. Rediger Google My Business

Når bekræftelsen er fuldført, kan kontoens virksomhedsejer redigere og indtaste yderligere oplysninger om deres virksomhed via deres Google My Business-konto. Nogle af de oplysninger, der kan tilføjes, omfatter jobbeskrivelser, fotos, timer, faciliteter og menuer.

Vi håber, at disse korte tips vil være nyttige for mange mennesker og få den virksomhed, der kører, til at vokse hurtigere. Held og lykke….!!!