My Business - Google My Business , Как да регистрирам Google My Business | Kelas Adsense

My Business – Google My Business , Как да регистрирам Google My Business

Лесният начин да регистрирате Google My Business , Моят бизнес в Google , Начини за бързо забогатяване , Начини за бързо получаване на пари , Моят бизнес , Google My Business

Google My Business – Google My Business е безплатна услуга за фирми, които искат да покажат своите бизнес единици в различни продукти на Google, като Карти и резултати от търсене. Подобни методи ще улеснят потенциалните клиенти да получат пълна информация за бизнеса от предприемача. Потребителите определено се нуждаят от информация за имена, адреси, телефонни номера, работно време, фирмени местоположения, пълни адреси и др.

За бизнесмените това, разбира се, е много полезно. Освен че показват информация за даден бизнес, фирмите могат също да взаимодействат с потребителите чрез рецензии и раздел с въпроси и отговори. Много интересното за предприемачите е, че е безплатно да се регистрирате в Google My Business, т.е. безплатно. Ето как да се регистрирате в Google My Business, извадка от detikINET от блога за поддръжка на Google:

TRENDING :  My Business - Google My Business, How to use Goole My Business, How to register Google My Business, The easy way to register Goole My Business, My company on Google

1. Отидете на уебсайта на Google My Business

С помощта на браузър на лаптоп или компютър отворете официалния уебсайт на Google My Business на адрес https://www.google.com/business/. В горния десен ъгъл докоснете Вход и влезте с вашия акаунт в Google. След като влезете, въведете името на фирмата.

2. Въведете адреса на Bіѕnіѕ

След това въведете пълния бизнес адрес. Потенциалните потребители на Google My Business също ще трябва да маркират местоположението на бизнеса в Google Maps, за да улеснят потребителите да посетят местоположението на бизнеса. Ако бизнесът няма физическо местоположение, но работи в зона на обслужване, можете вместо това да включите зона на обслужване. Ако сте готови, щракнете върху Напред.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Cómo registrarse en Google Mi Negocio

3. Въведете бизнес категорията

Изберете категорията, която най-добре отговаря на избраната работа. Например управлявайте салон в Джакарта, след което изберете категорията „Салон“. Тези категории улесняват Google да групира фирми по категории. Така че, ако някой търси „салон в Джакарта“ в Google, информация за този бизнес ще се появи в резултатите от търсенето.

4. Въведете вашите данни за контакт

Въведете данните за контакт, които искате да показвате на клиентите. Тези данни за контакт могат да бъдат телефонен номер или мобилен телефон, на който може да се осъществи връзка. Предприемачите също ще бъдат помолени да въведат URL адреса на регистрирания бизнес уебсайт. Ако нямате сайт, можете да кликнете върху опцията „Нямам нужда от сайт“. Но ако искате да създадете сайт безплатно, Google ще предложи своите услуги.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Como se cadastrar no Google Meu Negócio

5. Изберете опцията Проверка

Проверката е важна за предотвратяване на злоупотреба с информация за вашия бизнес от безотговорни страни. В допълнение, проверените компании също са уважавани фирми в сравнение с непроверените. Лесно е да получите потвърждение в Google My Business. След пълно и правилно попълване на цялата информация, незабавно изберете опцията за проверка, като попълните името на получателя на съобщението. След това щракнете върху Изпращане на пощенска картичка.

Изчакайте съобщението от Google да пристигне на адреса, който сте въвели. Имайте предвид, че по време на процеса на проверка не можете да редактирате информацията, която е написана по-рано. Ако има невярна информация, можете да я промените, преди да проверите. Номерът е от вашия акаунт в Google My Business, отворете менюто и щракнете върху Управление на уебсайт.

След това щракнете върху Информация от лявата страна на екрана. Щракнете върху Редактиране в частта, която искате да промените, след което въведете подходящата информация.\

TRENDING :  My Business - Google My Business , Come registrarsi a Google My Business

6. Потвърдете Google My Business

След като получите писмо от Google, можете да преминете през процеса на потвърждение, като използвате кода за потвърждение, включен в писмото. Номерът е да отворите акаунта си в Google My Business и да изберете списъка за проверка на сайта.

Въведете кода за потвърждение, намерен в имейла, изпратен от Google. Процесът на проверка също е завършен.

7. Редактирайте Google My Business

След като проверката приключи, собственикът на бизнеса на акаунта може да редактира и въведе допълнителна информация за своя бизнес чрез своя акаунт в Google My Business. Част от информацията, която може да се добави, включва длъжностни характеристики, снимки, часове, съоръжения и менюта.

Надяваме се, че тези кратки съвети ще бъдат полезни на много хора и ще помогнат на работещия бизнес да расте по-бързо. Късмет….!!!