My Business - Google My Business , Како регистровати Гоогле Ми Бусинесс | Kelas Adsense

My Business – Google My Business , Како регистровати Гоогле Ми Бусинесс

Једноставан начин да региструјете Гоогле Ми Бусинесс , Моје предузеће на Гоогле-у , Начини да се брзо обогатите , Начини да брзо добијете новац , Мој посао , Гоогле Ми Бусинесс

Гоогле Ми Бусинесс – Гоогле Ми Бусинесс је бесплатна услуга за предузећа која желе да прикажу своје пословне јединице у различитим Гоогле производима као што су Мапе и резултати претраге. Такве методе ће потенцијалним купцима олакшати добијање потпуних информација о пословању од предузетника. Потрошачима су дефинитивно потребне информације о именима, адресама, бројевима телефона, радном времену, локацијама предузећа, пуним адресама и још много тога.

За пословне људе ово је, наравно, веома корисно. Осим приказивања информација о предузећу, предузећа такође могу да комуницирају са потрошачима путем рецензија и одељка питања и одговора. Веома интересантна ствар за предузетнике је да је бесплатно пријављивање за Гоогле Ми Бусинесс, односно бесплатно. Ево како да се региструјете за Моје предузеће на Гоогле-у, извод из детикИНЕТ-а са блога Гоогле подршке:

TRENDING :  My Business - Google My Business, How to use Goole My Business, How to register Google My Business, The easy way to register Goole My Business, My company on Google

1. Идите на веб локацију Моје предузеће на Гоогле-у

Користећи прегледач на лаптопу или рачунару, отворите званичну веб локацију Мог предузећа на Гоогле-у на хттпс://ввв.гоогле.цом/бусинесс/. У горњем десном углу додирните Пријавите се и пријавите се са својим Гоогле налогом. Након што се пријавите, унесите назив компаније.

2. Унесите Бизниз адресу

Затим унесите пуну пословну адресу. Потенцијални корисници Мог предузећа на Гоогле-у ће такође морати да означе локацију предузећа на Гоогле мапама како би потрошачима олакшали да посете локацију предузећа. Ако предузеће нема физичку локацију, али послује у услужној зони, уместо тога можете укључити услужно подручје. Ако завршите, кликните на Нект.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Comment enregistrer Google My Business

3. Унесите пословну категорију

Изаберите категорију која најбоље одговара одабраном раду. На пример, управљајте салоном у Џакарти, а затим изаберите категорију “Салон”. Ове категорије олакшавају Гоогле-у да групише предузећа по категоријама. Дакле, ако неко тражи „салон у Џакарти“ на Гуглу, информације о том предузећу ће се појавити у резултатима претраге.

4. Унесите своје контакт податке

Унесите контакт детаље које желите да прикажете купцима. Ови контакт подаци могу бити телефонски број или мобилни телефон на који се може контактирати. Од предузетника ће се такође тражити да унесу УРЛ веб-сајта регистрованог предузећа. Ако немате сајт, можете кликнути на опцију „Не треба ми сајт“. Али ако желите да направите сајт бесплатно, Гоогле ће понудити своје услуге.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Como se cadastrar no Google Meu Negócio

5. Изаберите опцију Верифи

Верификација је важна како би се спречило да неодговорне стране злоупотребе информације о вашем предузећу. Поред тога, проверене компаније су такође угледна предузећа у поређењу са непровереним. Лако се верификовати у Мом предузећу на Гоогле-у. Након што у потпуности и тачно попуните све податке, одмах изаберите опцију верификације попуњавањем имена примаоца поруке. Затим кликните на Пошаљи разгледницу.

Сачекајте да порука од Гугла стигне на адресу коју сте унели. Имајте на уму да током процеса верификације не можете да мењате информације које су раније написане. Ако постоје нетачне информације, можете их изменити пре провере. Трик је са вашег Гоогле Ми Бусинесс налога, отворите мени и кликните на Управљај веб-сајтом.

Затим кликните на Инфо на левој страни екрана. Кликните на Уреди у делу који желите да промените, а затим унесите одговарајуће информације.

6. Верификујте Моје предузеће на Гоогле-у

Након што добијете писмо од Гоогле-а, можете да прођете кроз процес верификације помоћу верификационог кода укљученог у писмо. Трик је да отворите свој налог за Моје предузеће на Гоогле-у и изаберете контролну листу сајта.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Cómo registrarse en Google Mi Negocio

Унесите верификациони код који се налази у е-поруци коју је послао Гоогле. Процес верификације је такође завршен.

7. Уредите Моје предузеће на Гоогле-у

Када се верификација заврши, власник предузећа налога може да измени и унесе додатне информације о свом предузећу преко свог налога Мог предузећа на Гоогле-у. Неке од информација које се могу додати укључују описе послова, фотографије, радно време, објекте и меније.

Надамо се да ће ови кратки савети бити корисни многима и да ће посао који ради брже расти. Срећно….!!!