Google Adsense - Kako registrirati Google Adsense , Jednostavan način registracije za Google Adsense | Kelas Adsense

Google Adsense – Kako registrirati Google Adsense , Jednostavan način registracije za Google Adsense

Jednostavan način registracije za Google Adsense , Kako registrirati Google Adsense da biste bili brzo prihvaćeni

Google Adsense – Google Adsense je online oglašivačka suradnja koju je organizirao Google tim. Google Adsense također je jedan od najpopularnijih programa plaćanja po kliku (PPC) među indonezijskim izdavačima za unovčavanje svojih stranica. Otkako je Google Adsense 2012. podržavao web stranice na indonezijskom jeziku, mnogi su indonezijski blogeri registrirali svoje blogove na Google Adsense. Nažalost, nije lako postati član i zarađivati od Google Adsense. Ima čak i onih koji se susreću s poteškoćama kako se registrirati za Google Adsense, iako nije teško niti kako se registrirati za Google PPC program. Malo je blogera registrirano, ali nisu svi prihvaćeni kao Google Adsense izdavači. To je zato što registrirana web stranica ili blog ne zadovoljavaju standarde koje Google očekuje. Google Adsense želi da web stranice/blogovi koji postanu njihovi izdavači budu visokokvalitetne web stranice koje su u skladu s njihovim pravilima.

TRENDING :  Google Adsense - 如何注册 Google Adsense , 注册 Google Adsense 的简单方法

Dakle, kako se prijaviti za Google Adsense tako da bude brzo prihvaćen? Jedinstvenost, prodajne prednosti i originalnost web stranice vrlo su važni zahtjevi koje treba prihvatiti Google Adsense. Ovaj PPC je adware sličan drugom adwareu. Oni svakako žele da web stranice koje prikazuju njihove oglase oglašivačima mogu ponuditi dobru promociju ili marketing. Zapravo, proces registracije je vrlo jednostavan, ali da biste bili primljeni u Google PPC program, morate obratiti pozornost na nekoliko važnih stvari.

U prošlosti je prijava za Google Adsense bila vrlo jednostavna. Ali s rastom i razvojem Interneta, Google Adsense je napravio mnoge promjene u svojim uslugama i prilagodio ih trenutnom razvoju. Napraviti rutinski blog ispunjen vrlo “plitkim” sadržajem, a zatim ga registrirati na Google Adsense beskoristan je postupak jer sigurno neće biti prihvaćen. Prije registracije bilo bi dobro da obratite pozornost na sljedeće važne stvari kako bi vam šanse za upis bile veće:

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

1. Sadržaj koji stvarate treba biti jedinstven i zanimljiv

Kao što je gore objašnjeno, originalnost ideje ili sadržaja na vašoj web stranici važna je vrijednost za Google Adsense. Oni obraćaju pozornost na to je li sadržaj na web stranici koristan drugim ljudima. Zapravo, na internetu postoji mnogo sadržaja koji govore o istoj temi. Međutim, način prikaza ili način pisanja je drugačiji. Na primjer, pisala sam o tome “kako uzgajati ruže”, naravno ima puno sadržaja na drugim stranicama koje raspravljaju o tome. Međutim, način na koji pišete sadržaj i kako ga predstavljate na svom blogu definitivno se razlikuje od sadržaja na blogovima drugih ljudi. Stoga, ako je vaš sadržaj rezultat kopiranja i lijepljenja iz drugih izvora, vaša stranica vjerojatno neće biti odobrena za pridruživanje Google Adsense PPC programu.

2. Život stranice koju ste registrirali je dovoljno dug

Bilo bi dobro ne žuriti s registracijom bloga ili web stranice za Google Adsense jer im je važna starost web stranice, količina sadržaja, broj posjetitelja, pregledi stranica itd. Ako trenutno imate blog koji ima 6 mjeseci, ispunjen je puno sadržaja i ima stabilne jedinstvene posjetitelje, može uvjeriti Google Adsense da je vaš blog dobro mjesto za postavljanje oglasa. Iako ovo zapravo nije mjerilo, vjerujem da blog star 6 mjeseci ima dovoljno posjetitelja i može zaraditi od Google Adsensea.

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

3. Količina sadržaja na vašoj web stranici ili blogu trebala bi biti prevelika

Jedan od važnih čimbenika za prihvaćanje u Google Adsense je količina sadržaja. Nisam siguran koja je minimalna količina sadržaja prihvatljiva na web stranici, ali osobno mislim da je lakše prihvatiti ako naša web stranica ima mnogo sadržaja. Osobno preporučujem izradu najmanje 60 članaka prije nego što se prijavite za Google Adsense. Ako je vaša stranica u obliku bloga, trebali biste ozbiljno ažurirati sadržaj bloga jer to može utjecati na vašu ocjenu na Googleu. Blogovi koje njihovi vlasnici često ažuriraju zasigurno će imati veće šanse da ih prihvati Google Adsense od blogova koji se rijetko ažuriraju.

4. Provjerite koristite li Blogger.com ili YouTube.com

TRENDING :  Google Adsense - Cómo registrar Google Adsense , Manera fácil de registrarse en Google Adsense

Na ovo je vrlo važno obratiti pozornost. Ako već imate vlastitu domenu i hosting, veće su šanse da vas prihvati Google Adsense. Ne manje važno je kako pišete sadržaj i kako ga prezentirate na svom blogu, koji se definitivno razlikuje od sadržaja na tuđim blogovima. Stoga, ako je vaš sadržaj rezultat kopiranja i lijepljenja iz drugih izvora, vaša stranica vjerojatno neće biti odobrena za pridruživanje Google Adsense PPC programu. Vaše šanse da vas prihvati Google Adsense bit će veće, naravno, s obzirom na prethodne točke. Međutim, ako želite koristiti besplatnu domenu i hosting te želite postati Google Adsense izdavač, trebali biste koristiti Blogger.com.

5. Morate ispuniti popratne informacije

Dobra je ideja imati svoje web mjesto s pratećim stranicama s informacijama, npr. o stranici, politici privatnosti, kontaktu, uvjetima usluge. Tako će vaša stranica izgledati ozbiljno i obratiti pozornost na posjetitelje bloga.

Ako ne želite pokrenuti blog, postoji još jedan način koji možete koristiti, a to je putem YouTube.com. Naravno, morate imati izvorni videosadržaj prenesen na YouTube.com. Ovaj video mora imati dovoljno pregleda da bi bio primljen u program Google Adsense. Sadržaj koji stvorite ne mora biti “strašan” da bi ga Google Adsense prihvatio. Najvažnije od svega je pružiti sadržaj koji je koristan drugima i naravno napisan na jedinstven način, a ne rezultat kopiranja tuđeg sadržaja. Mnogo je blogera koji redovito zarađuju od Google Adsense oglasa na svojim blogovima, u rasponu od stotina do tisuća dolara mjesečno. Ako želite unovčiti svoju web stranicu/blog postavljanjem oglasa, onda je Google Adsense PPC program koji biste trebali razmotriti. Sretno…!!!