Google Adsense - Hvordan registrere Google Adsense , Enkel måte å registrere seg for Google Adsense på | Kelas Adsense

Google Adsense – Hvordan registrere Google Adsense , Enkel måte å registrere seg for Google Adsense på

Enkel måte å registrere seg for Google Adsense på , Slik registrerer du Google Adsense for å bli raskt akseptert

Google Adsense – Google Adsense er et nettbasert annonseringssamarbeid organisert av Google-teamet. Google Adsense er også et av de mest populære Pay Per Click (PPC) programmene blant indonesiske utgivere for å tjene penger på nettstedene deres. Siden Google Adsense støttet nettsteder på indonesisk språk i 2012, har mange indonesiske bloggere registrert bloggene sine på Google Adsense. Dessverre er det ikke lett å bli medlem og tjene penger på Google Adsense. Det er til og med de som har problemer med hvordan man registrerer seg for Google Adsense, selv om hvordan man registrerer seg for Google PPC-programmet heller ikke er vanskelig. Få bloggere har registrert seg, men ikke alle har blitt akseptert som Google Adsense-utgivere. Dette er fordi den registrerte nettsiden eller bloggen ikke oppfyller standardene som Google forventer. Google Adsense ønsker at nettsidene/bloggene som blir deres utgivere skal være nettsider av høy kvalitet som overholder deres regler (TOS).

Så hvordan registrerer du deg for Google Adsense slik at det raskt blir akseptert? Unikhet, salgsargumenter og originalitet til et nettsted er svært viktige krav for å bli akseptert av Google Adsense. Denne PPC er adware som ligner på andre adware. De vil definitivt at nettsteder som viser annonsene deres, skal kunne tilby annonsører god promotering eller markedsføring. Faktisk er registreringsprosessen veldig enkel, men for å bli akseptert i Google PPC-programmet må du være oppmerksom på flere viktige ting.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

Tidligere var det veldig enkelt å registrere seg for Google Adsense. Men med veksten og utviklingen av Internett har Google Adsense gjort mange endringer i tjenestene sine og tilpasset dem til dagens utvikling. Å lage en rutineblogg fylt med veldig “grunne” innhold, og deretter registrere den på Google Adsense er en ubrukelig prosedyre fordi det absolutt ikke vil bli akseptert. Før du registrerer deg, vil det være bra for deg å være oppmerksom på følgende viktige ting slik at sjansene dine for opptak er høyere:

1. Innholdet du lager skal være unikt og interessant

Som forklart ovenfor er originaliteten til en idé eller innhold på nettstedet ditt en viktig verdi for Google Adsense. De tar hensyn til hvorvidt innholdet på nettstedet er nyttig for andre mennesker. Faktisk er det mye innhold på internett som diskuterer det samme temaet. Måten å vise eller skrivemåten er imidlertid annerledes. Jeg skrev for eksempel om “hvordan dyrke roser”, selvfølgelig er det mye innhold på andre sider som diskuterer dette. Men hvordan du skriver innhold og hvordan du presenterer det på bloggen din er definitivt forskjellig fra innholdet på andres blogger. Derfor, hvis innholdet ditt er et resultat av kopiering og innliming fra andre kilder, er det sannsynlig at nettstedet ditt ikke vil bli godkjent for å bli med i Google Adsense PPC-programmet.

TRENDING :  Google Adsense - So registrieren Sie Google Adsense , Einfache Möglichkeit, sich für Google Adsense zu registrieren

2. Levetiden til nettstedet du registrerte er lang nok

Det vil være en god idé å ikke skynde seg å registrere bloggen eller nettstedet ditt for Google Adsense fordi de bryr seg om alderen på nettstedet, mengden innhold, antall besøkende, sidevisninger osv. Hvis du for øyeblikket har en blogg som er 6 måneder gammel, fylt med mye innhold, og har stabile unike besøkende, kan det overbevise Google Adsense om at bloggen din er et bra sted å plassere annonser. Selv om dette egentlig ikke er en målestokk, tror jeg at en blogg som er 6 måneder gammel har nok besøkende og kan tjene penger på Google Adsense.

3. Mengden innhold på nettstedet eller bloggen din bør være for mye

En av de viktige faktorene for å bli akseptert i Google Adsense er mengden innhold. Jeg er ikke sikker på hvilken minimumsmengde innhold som er akseptabelt på et nettsted, men jeg personlig tror det er lettere å akseptere hvis nettstedet vårt har mye innhold. Personlig anbefaler jeg å lage minst 60 artikler før du registrerer deg for Google Adsense. Hvis nettstedet ditt er i form av en blogg, bør du seriøst oppdatere blogginnholdet ditt, da dette kan påvirke Google-vurderingen din. Blogger som oppdateres ofte av eierne vil helt sikkert ha større sjanse for å bli akseptert av Google Adsense enn blogger som sjelden oppdateres.

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

4. Sørg for at du bruker Blogger.com eller YouTube.com

Dette er veldig viktig for oss å ta hensyn til. Hvis du allerede har ditt eget domene og hosting, er sjansene for å bli akseptert av Google Adsense høyere. Ikke mindre viktig er hvordan du skriver innholdet og hvordan du presenterer det på bloggen din, som definitivt er forskjellig fra innholdet på andres blogger. Derfor, hvis innholdet ditt er et resultat av kopiering og innliming fra andre kilder, er det sannsynlig at nettstedet ditt ikke vil bli godkjent for å bli med i Google Adsense PPC-programmet. Sjansene dine for å bli akseptert av Google Adsense vil være større, selvfølgelig, gitt de foregående punktene. Men hvis du ønsker å bruke et gratis domene og hosting, og ønsker å bli en Google Adsense-utgiver, bør du bruke Blogger.com.

TRENDING :  Google Adsense - 如何注册 Google Adsense , 注册 Google Adsense 的简单方法

5. Du må fylle ut støtteinformasjonen

Det er en god idé å ha siden din med støttende informasjonssider, for eksempel om side, personvernpolicy, kontakt, vilkår for bruk. Dette vil få nettstedet ditt til å se seriøst ut og ta hensyn til bloggbesøkende.

Hvis du ikke vil starte en blogg, er det en annen måte du kan bruke, som er via YouTube.com. Selvfølgelig må du ha noe originalt videoinnhold lastet opp til YouTube.com. Denne videoen må ha nok visninger for å bli akseptert i Google Adsense-programmet. Innholdet du lager trenger ikke å være “fantastisk” for å bli akseptert av Google Adsense. Viktigst av alt er å gi innhold som er nyttig for andre og selvfølgelig skrevet på en unik måte, ikke et resultat av å kopiere andres innhold. Det er mange bloggere som får vanlige inntekter fra Google Adsense-annonser på bloggene sine, alt fra hundrevis til tusenvis av dollar per måned. Hvis du vil tjene penger på nettsiden/bloggen din ved å plassere annonser, er Google Adsense et PPC-program du bør vurdere. lykke til…!!!