Google Adsense - Sådan registreres Google Adsense , Nem måde at tilmelde sig Google Adsense | Kelas Adsense

Google Adsense – Sådan registreres Google Adsense , Nem måde at tilmelde sig Google Adsense

Nem måde at tilmelde sig Google Adsense , Sådan registreres Google Adsense for hurtigt at blive accepteret

GOOGLE ADSENSE – Google Adsense er et online annonceringssamarbejde organiseret af Google-teamet. Google Adsense er også et af de mest populære Pay Per Click (PPC) programmer blandt indonesiske udgivere til at tjene penge på deres websteder. Siden Google Adsense understøttede websteder på indonesisk sprog i 2012, har mange indonesiske bloggere registreret deres blogs på Google Adsense. Desværre er det ikke nemt at blive medlem og tjene på Google Adsense. Der er endda dem, der står over for vanskeligheder med, hvordan man tilmelder sig Google Adsense, selvom det heller ikke er svært, hvordan man tilmelder sig Google PPC-programmet. Få bloggere har registreret sig, men ikke alle er blevet accepteret som Google Adsense-udgivere. Dette skyldes, at den registrerede hjemmeside eller blog ikke lever op til de standarder, som Google forventer. Google Adsense ønsker, at de websteder/blogs, der bliver deres udgivere, skal være websteder af høj kvalitet, der overholder deres regler (TOS).

Så hvordan tilmelder du dig Google Adsense, så det bliver accepteret hurtigt? Unikitet, salgsargumenter og originalitet af en hjemmeside er meget vigtige krav for at blive accepteret af Google Adsense. Denne PPC er adware, der ligner andre adware. De ønsker bestemt, at websteder, der viser deres annoncer, skal kunne tilbyde annoncører god promovering eller markedsføring. Faktisk er registreringsprocessen meget nem, men for at blive accepteret i Google PPC-programmet skal du være opmærksom på flere vigtige ting.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

Tidligere var det meget nemt at tilmelde sig Google Adsense. Men med internettets vækst og udvikling har Google Adsense foretaget mange ændringer i sine tjenester og tilpasset dem til den aktuelle udvikling. At oprette en rutineblog fyldt med meget “overfladisk” indhold og derefter registrere den på Google Adsense er en ubrugelig procedure, fordi den bestemt ikke vil blive accepteret. Inden du tilmelder dig, vil det være godt for dig at være opmærksom på følgende vigtige ting, så dine chancer for optagelse er højere:

1. Det indhold, du opretter, skal være unikt og interessant

Som forklaret ovenfor er originaliteten af en idé eller indhold på dit websted en vigtig værdi for Google Adsense. De er opmærksomme på, om indholdet på hjemmesiden er nyttigt for andre mennesker. Faktisk er der meget indhold på internettet, der diskuterer det samme emne. Men måden at vise eller skrive på er anderledes. Fx skrev jeg om “hvordan man dyrker roser”, selvfølgelig er der meget indhold på andre sider, der diskuterer dette. Men hvordan du skriver indhold, og hvordan du præsenterer det på din blog, er bestemt forskelligt fra indholdet på andres blogs. Derfor, hvis dit indhold er resultatet af kopiering og indsættelse fra andre kilder, er det sandsynligt, at dit websted ikke bliver godkendt til at deltage i Google Adsense PPC-programmet.

TRENDING :  Google Adsense - So registrieren Sie Google Adsense , Einfache Möglichkeit, sich für Google Adsense zu registrieren

2. Levetiden for det websted, du har registreret, er lang nok

Det vil være en god idé ikke at skynde sig at registrere din blog eller hjemmeside til Google Adsense, fordi de bekymrer sig om hjemmesidens alder, mængden af indhold, antallet af besøgende, sidevisninger osv. Hvis du i øjeblikket har en blog, der er 6 måneder gammel, fyldt med meget indhold og har stabile unikke besøgende, kan det overbevise Google Adsense om, at din blog er et godt sted at placere annoncer. Selvom dette faktisk ikke er et benchmark, tror jeg, at en blog, der er 6 måneder gammel, har nok besøgende og kan tjene penge på Google Adsense.

3. Mængden af indhold på din hjemmeside eller blog bør være for meget

En af de vigtige faktorer for at blive accepteret i Google Adsense er mængden af indhold. Jeg er ikke sikker på, hvad minimumsmængden af indhold er acceptabel på en hjemmeside, men jeg tror personligt, at det er nemmere at acceptere, hvis vores hjemmeside har meget indhold. Personligt anbefaler jeg at oprette mindst 60 artikler, før du tilmelder dig Google Adsense. Hvis dit websted er i form af en blog, bør du seriøst opdatere dit blogindhold, da dette kan påvirke din Google-bedømmelse. Blogs, der opdateres hyppigt af deres ejere, vil helt sikkert have en bedre chance for at blive accepteret af Google Adsense end blogs, der sjældent opdateres.

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

4. Sørg for, at du bruger Blogger.com eller YouTube.com

Dette er meget vigtigt for os at være opmærksomme på. Hvis du allerede har dit eget domæne og hosting, er chancerne for at blive accepteret af Google Adsense højere. Ikke mindre vigtigt er, hvordan du skriver indholdet, og hvordan du præsenterer det på din blog, hvilket helt klart er anderledes end indholdet på andres blogs. Derfor, hvis dit indhold er resultatet af kopiering og indsættelse fra andre kilder, er det sandsynligt, at dit websted ikke bliver godkendt til at deltage i Google Adsense PPC-programmet. Dine chancer for at blive accepteret af Google Adsense vil selvfølgelig være større, givet de foregående punkter. Men hvis du ønsker at bruge et gratis domæne og hosting, og ønsker at blive en Google Adsense-udgiver, så skal du bruge Blogger.com.

TRENDING :  Google Adsense - كيفية تسجيل جوجل Adsense , طريقة سهلة للتسجيل في Google Adsense

5. Du skal udfylde de understøttende oplysninger

Det er en god idé at have dit websted med understøttende informationssider, fx om side, privatlivspolitik, kontakt, servicevilkår. Dette vil få dit websted til at se seriøst ud og være opmærksom på dine blogbesøgende.

Hvis du ikke vil starte en blog, er der en anden måde, du kan bruge, som er via YouTube.com. Selvfølgelig skal du have noget originalt videoindhold uploadet til YouTube.com. Denne video skal have nok visninger for at blive accepteret i Google Adsense-programmet. Det indhold, du opretter, behøver ikke at være “fantastisk” for at blive accepteret af Google Adsense. Vigtigst af alt er at levere indhold, der er nyttigt for andre og selvfølgelig skrevet på en unik måde, ikke resultatet af kopiering af andres indhold. Der er mange bloggere, der får regelmæssig indkomst fra Google Adsense-annoncer på deres blogs, lige fra hundreder til tusindvis af dollars om måneden. Hvis du vil tjene penge på din hjemmeside/blog ved at placere annoncer, så er Google Adsense et PPC-program, som du bør overveje. held og lykke…!!!