Google Adsense - Hoe Google Adsense te registreren , Gemakkelijke manier om u te registreren voor Google Adsense | Kelas Adsense

Google Adsense – Hoe Google Adsense te registreren , Gemakkelijke manier om u te registreren voor Google Adsense

Gemakkelijke manier om u te registreren voor Google Adsense , Hoe u Google Adsense registreert om snel geaccepteerd te worden

Google Adsense – Google Adsense is een samenwerking op het gebied van online adverteren, georganiseerd door het Google-team. Google Adsense is ook een van de populairste Pay Per Click (PPC)-programma’s onder Indonesische uitgevers om geld te verdienen met hun sites. Sinds Google Adsense in 2012 websites in de Indonesische taal ondersteunde, hebben veel Indonesische bloggers hun blogs geregistreerd op Google Adsense. Lid worden en geld verdienen met Google Adsense is helaas niet eenvoudig. Er zijn zelfs mensen die moeilijkheden ondervinden bij het registreren voor Google Adsense, hoewel het registreren voor het Google PPC-programma ook niet moeilijk is. Weinig bloggers hebben zich geregistreerd, maar ze zijn niet allemaal geaccepteerd als Google Adsense-uitgever. Dit komt doordat de geregistreerde website of blog niet voldoet aan de standaarden die Google verwacht. Google Adsense wil dat de websites/blogs die hun uitgever worden, websites van hoge kwaliteit zijn die voldoen aan hun regels (TOS).

Dus hoe meld je je aan voor Google Adsense zodat het snel wordt geaccepteerd? Uniciteit, selling points en originaliteit van een website zijn zeer belangrijke vereisten om geaccepteerd te worden door Google Adsense. Deze PPC is adware vergelijkbaar met andere adware. Ze willen absoluut dat websites die hun advertenties weergeven adverteerders goede promotie of marketing kunnen bieden. In feite is het registratieproces heel eenvoudig, maar om te worden geaccepteerd in het Google PPC-programma, moet u op verschillende belangrijke dingen letten.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

In het verleden was aanmelden voor Google Adsense heel eenvoudig. Maar met de groei en ontwikkeling van het internet heeft Google Adsense veel veranderingen aangebracht in haar diensten en deze aangepast aan de huidige ontwikkelingen. Een routinematige blog maken met zeer “oppervlakkige” inhoud en deze vervolgens registreren op Google Adsense is een nutteloze procedure, omdat deze zeker niet zal worden geaccepteerd. Voordat u zich aanmeldt, is het goed om op de volgende belangrijke zaken te letten, zodat uw kansen op toelating groter zijn:

1. De inhoud die u maakt, moet uniek en interessant zijn

Zoals hierboven uitgelegd, is de originaliteit van een idee of inhoud op uw website een belangrijke waarde voor Google Adsense. Ze letten erop of de inhoud op de website nuttig is voor andere mensen. In feite is er veel inhoud op internet die hetzelfde onderwerp bespreekt. De manier van weergeven of de manier van schrijven is echter anders. Ik schreef bijvoorbeeld over “hoe rozen te kweken”, natuurlijk is er veel inhoud op andere sites die dit bespreken. Hoe u inhoud schrijft en hoe u deze op uw blog presenteert, is echter beslist anders dan de inhoud op de blogs van andere mensen. Als uw inhoud het resultaat is van kopiëren en plakken uit andere bronnen, is het daarom waarschijnlijk dat uw site niet wordt goedgekeurd voor deelname aan het Google Adsense PPC-programma.

TRENDING :  Google Adsense - 如何注册 Google Adsense , 注册 Google Adsense 的简单方法

2. De levensduur van de site die u heeft geregistreerd, is lang genoeg

Het is een goed idee om je blog of website niet te snel te registreren voor Google Adsense, want ze geven om de leeftijd van de website, de hoeveelheid inhoud, het aantal bezoekers, paginaweergaven, enz. Als je momenteel een blog hebt die 6 maanden oud is, gevuld is met veel content en stabiele unieke bezoekers heeft, kan het Google Adsense ervan overtuigen dat jouw blog een goede plek is om advertenties te plaatsen. Hoewel dit eigenlijk geen benchmark is, geloof ik dat een blog van 6 maanden oud genoeg bezoekers heeft en geld kan verdienen met Google Adsense.

3. De hoeveelheid inhoud op uw website of blog zou te veel moeten zijn

Een van de belangrijke factoren om geaccepteerd te worden in Google Adsense is de hoeveelheid content. Ik weet niet zeker wat de minimale hoeveelheid inhoud is die acceptabel is op een website, maar persoonlijk denk ik dat het gemakkelijker te accepteren is als onze website veel inhoud heeft. Persoonlijk raad ik aan om minimaal 60 artikelen te maken voordat je je aanmeldt voor Google Adsense. Als uw site de vorm heeft van een blog, moet u uw bloginhoud serieus bijwerken, aangezien dit uw Google-beoordeling kan beïnvloeden. Blogs die regelmatig worden bijgewerkt door hun eigenaren zullen zeker een grotere kans hebben om geaccepteerd te worden door Google Adsense dan blogs die zelden worden bijgewerkt.

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

4. Zorg ervoor dat je Blogger.com of YouTube.com gebruikt

Dit is voor ons erg belangrijk om aandacht aan te besteden. Als je al een eigen domein en hosting hebt, is de kans groter dat je door Google Adsense wordt geaccepteerd. Niet minder belangrijk is hoe u de inhoud schrijft en hoe u deze op uw blog presenteert, wat absoluut anders is dan de inhoud op de blogs van andere mensen. Als uw inhoud het resultaat is van kopiëren en plakken uit andere bronnen, is het daarom waarschijnlijk dat uw site niet wordt goedgekeurd voor deelname aan het Google Adsense PPC-programma. Je kansen om geaccepteerd te worden door Google Adsense zijn natuurlijk groter, gezien de voorgaande punten. Als u echter een gratis domein en hosting wilt gebruiken en Google Adsense-uitgever wilt worden, moet u Blogger.com gebruiken.

TRENDING :  Google Adsense - Cómo registrar Google Adsense , Manera fácil de registrarse en Google Adsense

5. U moet de ondersteunende informatie invullen

Het is een goed idee om uw site te voorzien van ondersteunende informatiepagina’s, bijvoorbeeld over pagina, privacybeleid, contact, servicevoorwaarden. Hierdoor ziet uw site er serieus uit en let u op uw blogbezoekers.

Als je geen blog wilt starten, is er een andere manier die je kunt gebruiken, namelijk via YouTube.com. Natuurlijk moet je wat originele video-inhoud hebben geüpload naar YouTube.com. Deze video moet voldoende weergaven hebben om te worden geaccepteerd in het Google Adsense-programma. De inhoud die u maakt, hoeft niet “geweldig” te zijn om door Google Adsense te worden geaccepteerd. Het belangrijkste van alles is om inhoud aan te bieden die nuttig is voor anderen en natuurlijk op een unieke manier is geschreven, niet het resultaat van het kopiëren van andermans inhoud. Er zijn veel bloggers die regelmatig inkomsten genereren uit Google Adsense-advertenties op hun blogs, variërend van honderden tot duizenden dollars per maand. Als u geld wilt verdienen met uw website/blog door advertenties te plaatsen, dan is Google Adsense een PPC-programma dat u zou moeten overwegen. succes…!!!