Google Adsense - Kuinka rekisteröidä Google Adsense , Helppo tapa rekisteröityä Google Adsenseen | Kelas Adsense

Google Adsense – Kuinka rekisteröidä Google Adsense , Helppo tapa rekisteröityä Google Adsenseen

Helppo tapa rekisteröityä Google Adsenseen , Kuinka rekisteröidä Google Adsense, jotta se hyväksytään nopeasti

Google Adsense – Google Adsense on Google-tiimin järjestämä verkkomainontayhteistyö. Google Adsense on myös yksi suosituimmista Pay Per Click (PPC) -ohjelmista indonesialaisten julkaisijoiden keskuudessa, jotta he voivat ansaita rahaa sivustoistaan. Koska Google Adsense tuki indonesiankielisiä verkkosivustoja vuonna 2012, monet indonesialaiset bloggaajat ovat rekisteröineet bloginsa Google Adsenseen. Valitettavasti jäseneksi liittyminen ja Google Adsensen avulla ansaitseminen ei ole helppoa. On jopa niitä, joilla on vaikeuksia rekisteröityä Google Adsenseen, vaikkakaan Google PPC -ohjelmaan rekisteröityminen ei ole vaikeaa. Harvat bloggaajat ovat rekisteröityneet, mutta kaikkia ei ole hyväksytty Google Adsense -julkaisijaksi. Tämä johtuu siitä, että rekisteröity verkkosivusto tai blogi ei täytä Googlen odottamia standardeja. Google Adsense haluaa, että julkaisijaksi tulevat verkkosivustot/blogit ovat korkealaatuisia ja heidän sääntöjensä mukaisia.

Joten miten kirjaudut Google Adsenseen, jotta se hyväksytään nopeasti? Verkkosivuston ainutlaatuisuus, myyntivaltit ja omaperäisyys ovat erittäin tärkeitä vaatimuksia, jotka Google Adsense hyväksyy. Tämä PPC on mainosohjelma, joka on samanlainen kuin muut mainosohjelmat. He haluavat ehdottomasti, että heidän mainoksiaan näyttävät verkkosivustot pystyvät tarjoamaan mainostajille hyvää promootiota tai markkinointia. Itse asiassa rekisteröintiprosessi on erittäin helppoa, mutta jotta sinut hyväksytään Google PPC -ohjelmaan, sinun on kiinnitettävä huomiota useisiin tärkeisiin asioihin.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

Aiemmin Google Adsensen rekisteröityminen oli erittäin helppoa. Mutta Internetin kasvun ja kehityksen myötä Google Adsense on tehnyt monia muutoksia palveluihinsa ja mukauttanut niitä nykyiseen kehitykseen. Hyvin “matalalla” sisällöllä täytetyn rutiiniblogin luominen ja sen jälkeen sen rekisteröiminen Google Adsenseen on turha toimenpide, koska sitä ei varmasti hyväksytä. Ennen ilmoittautumista sinun on hyvä kiinnittää huomiota seuraaviin tärkeisiin asioihin, jotta pääsymahdollisuutesi ovat korkeammat:

1. Luomasi sisällön tulee olla ainutlaatuista ja mielenkiintoista

Kuten yllä selitettiin, verkkosivustosi idean tai sisällön omaperäisyys on tärkeä arvo Google Adsenselle. He kiinnittävät huomiota siihen, onko verkkosivuston sisältö hyödyllistä muille ihmisille. Itse asiassa Internetissä on paljon sisältöä, joka käsittelee samaa aihetta. Esittelytapa tai kirjoitustapa on kuitenkin erilainen. Esimerkiksi kirjoitin aiheesta “kuinka kasvattaa ruusuja”, tietysti muilla sivustoilla on paljon sisältöä, jotka käsittelevät tätä. Kuitenkin, miten kirjoitat sisältöä ja miten esität sen blogissasi, eroaa ehdottomasti muiden ihmisten blogien sisällöstä. Siksi, jos sisältösi on tulosta kopioimisesta ja liittämisestä muista lähteistä, on todennäköistä, että sivustoasi ei hyväksytä liittymään Google Adsense PPC -ohjelmaan.

TRENDING :  Google Adsense - Como registrar o Google Adsense , Como registrar o Google Adsense para ser aceito rapidamente

2. Rekisteröimäsi sivuston käyttöikä on riittävän pitkä

Olisi hyvä idea olla kiirettä rekisteröimättä blogiasi tai verkkosivustoasi Google Adsenseen, koska he välittävät verkkosivuston iästä, sisällön määrästä, kävijämäärästä, sivujen katselukerroista jne. Jos sinulla on tällä hetkellä blogi, joka on 6 kuukautta vanha, täynnä paljon sisältöä ja sillä on vakaat yksittäiset kävijät, se voi vakuuttaa Google Adsensen siitä, että blogisi on hyvä paikka mainosten sijoittamiseen. Vaikka tämä ei itse asiassa ole vertailukohta, uskon, että 6 kuukautta vanhalla blogilla on tarpeeksi kävijöitä ja se voi ansaita rahaa Google Adsensella.

3. Verkkosivustosi tai blogisi sisällön pitäisi olla liikaa

Yksi tärkeimmistä Google Adsenseen hyväksyttävistä tekijöistä on sisällön määrä. En ole varma, mikä vähimmäissisältö on hyväksyttävää verkkosivustolla, mutta mielestäni on helpompi hyväksyä, jos verkkosivustollamme on paljon sisältöä. Henkilökohtaisesti suosittelen luomaan vähintään 60 artikkelia ennen Google Adsensen rekisteröitymistä. Jos sivustosi on blogimuotoinen, sinun tulee päivittää blogisi sisältö vakavasti, koska tämä voi vaikuttaa Google-luokitustasi. Blogeilla, joita omistajat päivittävät usein, on varmasti paremmat mahdollisuudet tulla Google Adsensen hyväksytyiksi kuin harvoin päivitetyillä blogeilla.

TRENDING :  Google Adsense - Cómo registrar Google Adsense , Manera fácil de registrarse en Google Adsense

4. Varmista, että käytät Blogger.com- tai YouTube.com-osoitetta

Tämä on meille erittäin tärkeää kiinnittää huomiota. Jos sinulla on jo oma verkkotunnus ja isännöinti, todennäköisyys saada sinut hyväksytyksi Google Adsensen kautta on suurempi. Yhtä tärkeää on se, miten kirjoitat sisällön ja miten esität sen blogissasi, mikä eroaa ehdottomasti muiden ihmisten blogien sisällöstä. Siksi, jos sisältösi on tulosta kopioimisesta ja liittämisestä muista lähteistä, on todennäköistä, että sivustoasi ei hyväksytä liittymään Google Adsense PPC -ohjelmaan. Todennäköisyytesi tulla Google Adsensen hyväksynnäksi ovat tietysti suuremmat, kun otetaan huomioon edelliset kohdat. Jos kuitenkin haluat käyttää ilmaista verkkotunnusta ja isännöintiä ja haluat tulla Google Adsense -julkaisijaksi, sinun tulee käyttää Blogger.com-sivustoa.

TRENDING :  Google Adsense - So registrieren Sie Google Adsense , Einfache Möglichkeit, sich für Google Adsense zu registrieren

5. Sinun on täytettävä tukitiedot

On hyvä idea, että sivustollasi on tukitietosivuja, esim. sivua, tietosuojakäytäntöä, yhteystietoa, käyttöehtoja. Näin sivustosi näyttää vakavalta ja kiinnittää huomiota blogisi vierailijoihin.

Jos et halua perustaa blogia, voit käyttää toista tapaa, joka on YouTube.comin kautta. Tietenkin sinulla on oltava alkuperäistä videosisältöä ladattu YouTube.comiin. Tällä videolla on oltava tarpeeksi katselukertoja, jotta se hyväksytään Google Adsense -ohjelmaan. Luomasi sisällön ei tarvitse olla “mahtavaa”, jotta Google Adsense hyväksyy sen. Kaikkein tärkeintä on tarjota muille hyödyllistä sisältöä, joka on tietysti kirjoitettu ainutlaatuisella tavalla, ei muiden ihmisten sisällön kopioimisen seurauksena. Monet bloggaajat saavat säännöllisesti tuloja blogeissaan olevista Google Adsense -mainoksista, jotka vaihtelevat satoista tuhansiin dollareihin kuukaudessa. Jos haluat ansaita rahaa verkkosivustollasi/blogillasi sijoittamalla mainoksia, Google Adsense on PPC-ohjelma, jota sinun tulee harkita. Onnea…!!!