Google Adsense - Si të regjistroheni në Google Adsense , Si të regjistroheni në Google Adsense për t'u pranuar shpejt | Kelas Adsense

Google Adsense – Si të regjistroheni në Google Adsense , Si të regjistroheni në Google Adsense për t’u pranuar shpejt

Si të regjistroheni në Google Adsense për t’u pranuar shpejt , Mënyra e thjeshtë për t’u regjistruar në Google Adsense

Google Adsense – Google Adsense është një bashkëpunim reklamimi në internet i organizuar nga ekipi i Google. Google Adsense është gjithashtu një nga programet më të njohura të Pay Per Click (PPC) midis botuesve indonezianë për të fituar para nga faqet e tyre. Që kur Google Adsense mbështeti faqet e internetit në gjuhën indoneziane në vitin 2012, shumë blogerë indonezianë i kanë regjistruar bloget e tyre në Google Adsense. Fatkeqësisht, të bëhesh anëtar dhe të fitosh nga Google Adsense nuk është e lehtë. Madje ka nga ata që hasin vështirësi se si të regjistrohen në Google Adsense, edhe pse si të regjistroheni në programin Google PPC nuk është e vështirë. Pak bloger janë regjistruar, por jo të gjithë janë pranuar si botues të Google Adsense. Kjo për shkak se faqja e internetit ose blogu i regjistruar nuk i plotëson standardet që pret Google. Google Adsense dëshiron që faqet e internetit/bllogjet që bëhen botues të tyre të jenë faqe interneti me cilësi të lartë që përputhen me rregullat e tyre (TOS).

Pra, si të regjistroheni për Google Adsense në mënyrë që të pranohet shpejt? Unike, pikat e shitjes dhe origjinaliteti i një faqe interneti janë kërkesa shumë të rëndësishme për t’u pranuar nga Google Adsense. Ky PPC është adware i ngjashëm me adware të tjerë. Ata patjetër duan që faqet e internetit që shfaqin reklamat e tyre të jenë në gjendje t’u ofrojnë reklamuesve një promovim ose marketing të mirë. Në fakt, procesi i regjistrimit është shumë i lehtë, por për t’u pranuar në Programin Google PPC, duhet t’i kushtoni vëmendje disa gjërave të rëndësishme.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

Në të kaluarën, se si të regjistrohesha në Google Adsense ishte shumë e lehtë. Por me rritjen dhe zhvillimin e internetit, Google Adsense ka bërë shumë ndryshime në shërbimet e tij dhe i ka përshtatur ato me zhvillimet aktuale. Krijimi i një blogu rutinë të mbushur me përmbajtje shumë “të cekët” dhe më pas regjistrimi i tij në Google Adsense është një procedurë e padobishme sepse sigurisht që nuk do të pranohet. Para se të regjistroheni, do të ishte mirë që t’i kushtoni vëmendje gjërave të rëndësishme të mëposhtme në mënyrë që shanset tuaja për t’u pranuar:

1. Përmbajtja që krijoni duhet të jetë unike dhe interesante

Siç u shpjegua më lart, origjinaliteti i një ideje ose përmbajtjeje në faqen tuaj të internetit është një vlerë e rëndësishme për Google Adsense. Ata i kushtojnë vëmendje nëse përmbajtja në uebfaqe është apo jo e dobishme për njerëzit e tjerë. Në fakt, ka shumë përmbajtje në internet që diskutojnë të njëjtën temë. Megjithatë, mënyra e paraqitjes apo mënyra e të shkruarit është e ndryshme. Për shembull, kam shkruar për “si të rriten trëndafila”, sigurisht që ka shumë përmbajtje në faqet e tjera që diskutojnë këtë. Sidoqoftë, mënyra se si shkruani përmbajtje dhe si e prezantoni atë në blogun tuaj është padyshim e ndryshme nga përmbajtja në bloget e njerëzve të tjerë. Prandaj, nëse përmbajtja juaj është rezultat i kopjimit dhe ngjitjes nga burime të tjera, ka të ngjarë që faqja juaj të mos miratohet për t’u bashkuar me Programin Google Adsense PPC.

TRENDING :  Google Adsense - 如何注册 Google Adsense , 注册 Google Adsense 的简单方法

2. Jeta e faqes që keni regjistruar është mjaft e gjatë

Do të ishte mirë të mos nxitoni të regjistroni blogun ose uebsajtin tuaj për Google Adsense sepse ata kujdesen për moshën e faqes në internet, sasinë e përmbajtjes, numrin e vizitorëve, shikimet e faqeve, etj. Nëse aktualisht keni një blog që është 6 muajsh, i mbushur me shumë përmbajtje dhe ka vizitorë të qëndrueshëm unikë, mund të bindë Google Adsense se blogu juaj është një vend i mirë për të vendosur reklama. Edhe pse ky nuk është në fakt një pikë referimi, unë besoj se një blog që është 6 muajsh ka mjaft vizitorë dhe mund të fitojë para nga Google Adsense.

3. Sasia e përmbajtjes në faqen ose blogun tuaj duhet të jetë shumë e madhe

Një nga faktorët e rëndësishëm për t’u pranuar në Google Adsense është sasia e përmbajtjes. Nuk jam i sigurt se cila sasi minimale e përmbajtjes është e pranueshme në një faqe interneti, por personalisht mendoj se është më e lehtë të pranohet nëse faqja jonë e internetit ka shumë përmbajtje. Personalisht, unë rekomandoj krijimin e të paktën 60 artikujve përpara se të regjistroheni në Google Adsense. Nëse faqja juaj është në formën e një blogu, duhet të përditësoni seriozisht përmbajtjen tuaj të blogut pasi kjo mund të ndikojë në vlerësimin tuaj në Google. Blogjet që përditësohen shpesh nga pronarët e tyre sigurisht që do të kenë një shans më të mirë për t’u pranuar nga Google Adsense sesa bloget që përditësohen rrallë.

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

4. Sigurohuni që jeni duke përdorur Blogger.com ose YouTube.com

Kjo është shumë e rëndësishme që ne t’i kushtojmë vëmendje. Nëse tashmë keni domenin dhe hostin tuaj, atëherë shanset për t’u pranuar nga Google Adsense janë më të larta. Jo më pak e rëndësishme është se si e shkruani përmbajtjen dhe si e prezantoni atë në blogun tuaj, e cila është padyshim e ndryshme nga përmbajtja në bloget e njerëzve të tjerë. Prandaj, nëse përmbajtja juaj është rezultat i kopjimit dhe ngjitjes nga burime të tjera, ka të ngjarë që faqja juaj të mos miratohet për t’u bashkuar me Programin Google Adsense PPC. Shanset tuaja për t’u pranuar nga Google Adsense do të jenë më të mëdha, natyrisht, duke pasur parasysh pikat e mëparshme. Megjithatë, nëse doni të përdorni një domen dhe host falas dhe dëshironi të bëheni një botues i Google Adsense, atëherë duhet të përdorni Blogger.com.

TRENDING :  Google Adsense - Cómo registrar Google Adsense , Manera fácil de registrarse en Google Adsense

5. Duhet të plotësoni informacionin mbështetës

Është një ide e mirë që faqja juaj të ketë faqe informacioni mbështetëse, p.sh. rreth faqes, politikës së privatësisë, kontaktit, kushteve të shërbimit. Kjo do ta bëjë faqen tuaj të duket serioze dhe do t’i kushtojë vëmendje vizitorëve të blogut tuaj.

Nëse nuk dëshironi të hapni një blog, ekziston një mënyrë tjetër që mund të përdorni, e cila është përmes YouTube.com. Sigurisht, duhet të keni disa përmbajtje origjinale video të ngarkuara në YouTube.com. Kjo video duhet të ketë mjaftueshëm shikime për t’u pranuar në programin Google Adsense. Përmbajtja që krijoni nuk duhet të jetë “e mrekullueshme” për t’u pranuar nga Google Adsense. Më e rëndësishmja nga të gjitha është të ofroni përmbajtje që është e dobishme për të tjerët dhe natyrisht e shkruar në një mënyrë unike, jo rezultat i kopjimit të përmbajtjes së njerëzve të tjerë. Ka shumë blogerë që marrin të ardhura të rregullta nga reklamat e Google Adsense në bloget e tyre, duke filluar nga qindra në mijëra dollarë në muaj. Nëse dëshironi të fitoni para nga uebfaqja/blogu juaj duke vendosur reklama, atëherë Google Adsense është një program PPC që duhet të keni parasysh. paç fat…!!!