Google Adsense - Google Adsense Nasıl Kaydolunur? , Google Adsense'e kaydolmanın kolay yolu | Kelas Adsense

Google Adsense – Google Adsense Nasıl Kaydolunur? , Google Adsense’e kaydolmanın kolay yolu

Google Adsense’e kaydolmanın kolay yolu , Hızlıca Kabul Edilmek İçin Google Adsense Nasıl Kaydolunur?

Google Adsense – Google Adsense, Google ekibi tarafından düzenlenen bir çevrimiçi reklamcılık işbirliğidir. Google Adsense ayrıca Endonezyalı yayıncılar arasında sitelerinden para kazanmak için en popüler Tıklama Başına Ödeme (PPC) programlarından biridir. Google Adsense, 2012’de Endonezya dili web sitelerini desteklediğinden beri, birçok Endonezyalı blog yazarı bloglarını Google Adsense’e kaydettirdi. Maalesef Google Adsense’e üye olmak ve kazanmak kolay değil. Hatta Google Adsense’e nasıl kayıt olunacağı konusunda zorluklarla karşılaşanlar var, ancak Google PPC programına nasıl kayıt olunacağı da zor değil. Çok az blog yazarı kaydoldu, ancak hepsi Google Adsense yayıncısı olarak kabul edilmedi. Bunun nedeni kayıtlı web sitesi veya blogun Google’ın beklediği standartları karşılamamasıdır. Google Adsense, yayıncısı olan web sitelerinin/blogların, kurallarına uygun, kaliteli web siteleri olmasını ister.

Peki, hızlı bir şekilde kabul edilmesi için Google Adsense’e nasıl kaydolursunuz? Bir web sitesinin benzersizliği, satış noktaları ve özgünlüğü, Google Adsense tarafından kabul edilmek için çok önemli gereksinimlerdir. Bu PPC, diğer reklam yazılımlarına benzer bir reklam yazılımıdır. Reklam verenlere iyi tanıtım veya pazarlama sunabilmek için reklamlarını gösteren web sitelerini kesinlikle istiyorlar. Aslında, kayıt işlemi çok kolaydır, ancak Google PPC Programına kabul edilmek için birkaç önemli şeye dikkat etmeniz gerekir.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

Eskiden Google Adsense’e kaydolmak çok kolaydı. Ancak internetin büyümesi ve gelişmesiyle birlikte Google Adsense, hizmetlerinde birçok değişiklik yapmış ve bunları güncel gelişmelere uyarlamıştır. Çok “sığ” içerikle dolu rutin bir blog oluşturmak ve ardından bunu Google Adsense’e kaydetmek işe yaramaz bir prosedürdür çünkü kesinlikle kabul edilmeyecektir. Kayıt olmadan önce, kabul şansınızın daha yüksek olması için aşağıdaki önemli noktalara dikkat etmenizde fayda var:

1. Oluşturduğunuz içerik benzersiz ve ilgi çekici olmalıdır

Yukarıda açıklandığı gibi web sitenizdeki bir fikrin veya içeriğin özgünlüğü Google Adsense için önemli bir değerdir. Sitede yer alan içeriklerin başkaları için faydalı olup olmadığına dikkat ederler. Aslında internette aynı konuyu tartışan pek çok içerik var. Ancak gösterme şekli veya yazma şekli farklıdır. Mesela “gül nasıl yetiştirilir” diye yazmıştım, tabii diğer sitelerde bunun tartışıldığı bir çok içerik var. Ancak, içeriği nasıl yazdığınız ve bunu blogunuzda nasıl sunduğunuz kesinlikle diğer kişilerin bloglarındaki içerikten farklıdır. Bu nedenle, içeriğiniz başka kaynaklardan kopyalanıp yapıştırılması sonucu oluşuyorsa, sitenizin Google Adsense PPC Programı’na katılması büyük olasılıkla onaylanmayacaktır.

TRENDING :  Google Adsense - Hoe Google Adsense te registreren , Gemakkelijke manier om u te registreren voor Google Adsense

2. Kayıt olduğunuz sitenin ömrü yeterince uzun

Blogunuzu veya web sitenizi Google Adsense’e kaydettirmek için acele etmemeniz iyi bir fikirdir çünkü bunlar web sitesinin yaşı, içerik miktarı, ziyaretçi sayısı, sayfa görüntülemeleri vb. 6 aylık, çok fazla içerikle dolu ve sürekli tekil ziyaretçileri olan, blogunuzun reklam yerleştirmek için iyi bir yer olduğuna Google Adsense’i ikna edebilir. Bu aslında bir kıyaslama olmasa da 6 aylık bir blogun yeterli ziyaretçiye sahip olduğuna ve Google Adsense’den para kazanabileceğine inanıyorum.

3. Web sitenizdeki veya bloğunuzdaki içerik miktarı çok fazla olmalıdır.

Google Adsense’e kabul edilmek için önemli faktörlerden biri içerik miktarıdır. Bir web sitesinde en az ne kadar içeriğin kabul edilebilir olduğundan emin değilim, ancak kişisel olarak web sitemizde çok fazla içerik varsa kabul etmenin daha kolay olduğunu düşünüyorum. Şahsen, Google Adsense’e kaydolmadan önce en az 60 makale oluşturmanızı öneririm. Siteniz blog şeklinde ise blog içeriğinizi ciddi bir şekilde güncellemelisiniz çünkü bu Google reytinginizi etkileyebilir. Sahipleri tarafından sık sık güncellenen blogların Google Adsense tarafından kabul edilme şansı, nadiren güncellenen bloglara göre kesinlikle daha yüksek olacaktır.

TRENDING :  Google Adsense - Cómo registrar Google Adsense , Manera fácil de registrarse en Google Adsense

4. Blogger.com veya YouTube.com’u kullandığınızdan emin olun

Bu bizim için dikkat etmemiz çok önemlidir. Halihazırda kendi alan adınız ve hostinginiz varsa, Google Adsense tarafından kabul edilme şansınız daha yüksektir. Diğer insanların bloglarındaki içerikten kesinlikle farklı olan içeriği nasıl yazdığınız ve blogunuzda nasıl sunduğunuz daha az önemli değildir. Bu nedenle, içeriğiniz başka kaynaklardan kopyalanıp yapıştırılması sonucu oluşuyorsa, sitenizin Google Adsense PPC Programı’na katılması büyük olasılıkla onaylanmayacaktır. Google Adsense tarafından kabul edilme şansınız, önceki noktalar göz önüne alındığında elbette daha fazla olacaktır. Ancak ücretsiz domain ve hosting kullanmak ve Google Adsense yayıncısı olmak istiyorsanız Blogger.com’u kullanmalısınız.

TRENDING :  Google Adsense - So registrieren Sie Google Adsense , Einfache Möglichkeit, sich für Google Adsense zu registrieren

5. Destekleyici bilgileri doldurmalısınız

Sitenizde, örneğin hakkında sayfası, gizlilik politikası, iletişim, hizmet şartları gibi destekleyici bilgi sayfalarına sahip olmak iyi bir fikirdir. Bu, sitenizin ciddi görünmesini ve blog ziyaretçilerinize dikkat etmesini sağlayacaktır.

Bir blog başlatmak istemiyorsanız, kullanabileceğiniz başka bir yol daha vardır, o da YouTube.com’dur. Elbette, YouTube.com’a yüklenmiş bazı orijinal video içerikleriniz olmalıdır. Bu videonun Google Adsense programına kabul edilmesi için yeterli izlenme sayısına sahip olması gerekir. Oluşturduğunuz içeriğin Google Adsense tarafından kabul edilmesi için “harika” olması gerekmez. Hepsinden önemlisi, başkalarının içeriğini kopyalamanın sonucu değil, başkaları için yararlı olan ve elbette benzersiz bir şekilde yazılmış içerik sağlamaktır. Bloglarında Google Adsense reklamlarından aylık yüz ila binlerce dolar arasında değişen düzenli gelir elde eden birçok blog yazarı var. Reklam yerleştirerek web sitenizden/blogunuzdan para kazanmak istiyorsanız, Google Adsense, göz önünde bulundurmanız gereken bir PPC programıdır. İyi şanlar…!!!