My Business - Google My Business , Πώς να εγγραφείτε στο Google My Business | Kelas Adsense

My Business – Google My Business , Πώς να εγγραφείτε στο Google My Business

Ο εύκολος τρόπος εγγραφής στο Google My Business , Η Επιχείρησή μου στο Google , Τρόποι για να γίνετε πλούσιοι γρήγορα , Τρόποι για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα , Επιχείρησή μου , Google My Business

Google My Business – Το Google My Business είναι μια δωρεάν υπηρεσία για επιχειρήσεις που θέλουν να εμφανίζουν τις επιχειρηματικές τους μονάδες σε διάφορα προϊόντα Google, όπως Χάρτες και αποτελέσματα αναζήτησης. Τέτοιες μέθοδοι θα διευκολύνουν τους πιθανούς πελάτες να λάβουν πλήρεις πληροφορίες για την επιχείρηση από τον επιχειρηματία. Οι καταναλωτές χρειάζονται οπωσδήποτε πληροφορίες σχετικά με ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου, ώρες λειτουργίας, τοποθεσίες εταιρειών, πλήρεις διευθύνσεις και πολλά άλλα.

Για τους επιχειρηματίες, αυτό είναι φυσικά πολύ ωφέλιμο. Εκτός από την εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με μια επιχείρηση, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να αλληλεπιδρούν με τους καταναλωτές μέσω κριτικών και μιας ενότητας ερωτήσεων και απαντήσεων. Το πολύ ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες είναι ότι είναι δωρεάν η εγγραφή στο Google My Business, γνωστό και ως δωρεάν. Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στο Google My Business, απόσπασμα από το detikINET από το ιστολόγιο Υποστήριξης Google:

TRENDING :  My Business - Google My Business, How to use Goole My Business, How to register Google My Business, The easy way to register Goole My Business, My company on Google

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Google My Business

Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή, ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του Google My Business στη διεύθυνση https://www.google.com/business/. Στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε Είσοδος και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google. Αφού συνδεθείτε, εισαγάγετε το όνομα της εταιρείας.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση Bіѕnіѕ

Στη συνέχεια, εισαγάγετε την πλήρη διεύθυνση της επιχείρησής σας. Οι πιθανοί χρήστες του Google My Business θα πρέπει επίσης να επισημάνουν την τοποθεσία της επιχείρησης στους Χάρτες Google για να διευκολύνουν τους καταναλωτές να επισκέπτονται την τοποθεσία της επιχείρησης. Εάν η επιχείρηση δεν έχει φυσική τοποθεσία, αλλά λειτουργεί σε περιοχή εξυπηρέτησης, μπορείτε να συμπεριλάβετε μια περιοχή εξυπηρέτησης. Εάν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Επόμενο.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Cómo registrarse en Google Mi Negocio

3. Εισαγάγετε την κατηγορία επιχείρησης

Επιλέξτε την κατηγορία που ταιριάζει καλύτερα στο επιλεγμένο έργο. Για παράδειγμα, διαχειριστείτε ένα σαλόνι στην Τζακάρτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε την κατηγορία “Σαλόνι”. Αυτές οι κατηγορίες διευκολύνουν την Google να ομαδοποιεί τις επιχειρήσεις ανά κατηγορία. Έτσι, εάν κάποιος πραγματοποιήσει αναζήτηση για “σαλονάκι στην Τζακάρτα” στο Google, πληροφορίες για τη συγκεκριμένη επιχείρηση θα εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης.

4. Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας που θέλετε να εμφανίζονται στους πελάτες. Αυτά τα δεδομένα επαφής μπορεί να είναι ένας αριθμός τηλεφώνου ή ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο μπορεί κανείς να επικοινωνήσει. Θα ζητηθεί επίσης από τους επιχειρηματίες να εισαγάγουν τη διεύθυνση URL του ιστότοπου της εγγεγραμμένης επιχείρησης. Εάν δεν έχετε ιστότοπο, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή “Δεν χρειάζομαι ιστότοπο”. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο δωρεάν, η Google θα προσφέρει τις υπηρεσίες της.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Come registrarsi a Google My Business

5. Επιλέξτε Επαλήθευση

Η επαλήθευση είναι σημαντική για να αποτραπεί η κακή χρήση πληροφοριών σχετικά με την επιχείρησή σας από ανεύθυνα μέρη. Επιπλέον, οι επαληθευμένες εταιρείες είναι επίσης αξιόπιστες επιχειρήσεις σε σύγκριση με τις μη επαληθευμένες. Είναι εύκολο να λάβετε επαλήθευση στο Google My Business. Αφού συμπληρώσετε πλήρως και σωστά όλα τα στοιχεία, επιλέξτε αμέσως την επιλογή επαλήθευσης συμπληρώνοντας το όνομα του παραλήπτη του μηνύματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή ταχυδρομικής κάρτας.

Περιμένετε να φτάσει το μήνυμα από την Google στη διεύθυνση που καταχωρίσατε. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη διαδικασία επαλήθευσης, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που γράφτηκαν νωρίτερα. Εάν υπάρχουν λανθασμένες πληροφορίες, μπορείτε να τις τροποποιήσετε πριν από τον έλεγχο. Το κόλπο προέρχεται από τον λογαριασμό σας στο Google My Business, ανοίξτε το μενού και κάντε κλικ στη Διαχείριση ιστότοπου.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Πληροφορίες στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Κάντε κλικ στην Επεξεργασία στο τμήμα που θέλετε να αλλάξετε και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τις κατάλληλες πληροφορίες.

TRENDING :  My Business - Google My Business - So registrieren Sie Google My Business

6. Επαληθεύστε το Google My Business

Αφού λάβετε μια επιστολή από την Google, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία επαλήθευσης χρησιμοποιώντας τον κωδικό επαλήθευσης που περιλαμβάνεται στην επιστολή. Το κόλπο είναι να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο Google My Business και να επιλέξετε τη λίστα ελέγχου ιστότοπου.

Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που βρέθηκε στο email που έστειλε η Google. Ολοκληρώθηκε επίσης η διαδικασία επαλήθευσης.

7. Επεξεργαστείτε το Google My Business

Μετά την ολοκλήρωση της επαλήθευσης, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης λογαριασμού μπορεί να επεξεργαστεί και να εισαγάγει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή του μέσω του λογαριασμού του στο Google My Business. Μερικές από τις πληροφορίες που μπορούν να προστεθούν περιλαμβάνουν περιγραφές θέσεων εργασίας, φωτογραφίες, ώρες, εγκαταστάσεις και μενού.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι σύντομες συμβουλές θα είναι χρήσιμες σε πολλούς ανθρώπους και θα κάνουν την επιχείρηση που λειτουργεί να αναπτυχθεί πιο γρήγορα. Καλή τύχη….!!!