My Business – Google My Business , Hur man registrerar Google My Business

Det enkla sättet att registrera Google My Business , My Business på Google , Sätt att bli rik snabbt , Sätt att snabbt få pengar , Mitt företag

Google My Business – Google My Business är en gratistjänst för företag som vill visa sina affärsenheter i olika Google-produkter som till exempel Maps och sökresultat. Sådana metoder kommer att göra det lättare för potentiella kunder att få fullständig information om verksamheten från företagaren. Konsumenter behöver definitivt information om namn, adresser, telefonnummer, öppettider, företagsplatser, fullständiga adresser och mer.

För affärsmän är detta naturligtvis mycket fördelaktigt. Förutom att visa information om ett företag, kan företag också interagera med konsumenter genom recensioner och en fråga och svar-sektion. Det mycket intressanta för entreprenörer är att det är gratis att registrera sig för Google My Business, eller det är gratis. Så här registrerar du dig för Google My Business, utdrag från detikINET från Googles supportblogg:

TRENDING :  My Business - Google My Business, How to use Goole My Business, How to register Google My Business, The easy way to register Goole My Business, My company on Google

1. Gå till Google My Business-webbplatsen

Använd en webbläsare på en bärbar dator eller dator och öppna den officiella Google My Business-webbplatsen på https://www.google.com/business/. I det övre högra hörnet trycker du på Logga in och loggar in med ditt Google-konto. När du har loggat in anger du företagsnamnet.

2. Ange Bіѕnіѕ-adressen

Ange sedan din fullständiga företagsadress. Potentiella Google My Business-användare kommer också att behöva markera företagsplatsen på Google Maps för att göra det lättare för konsumenter att besöka företagsplatsen. Om verksamheten inte har ett fysiskt läge, utan verkar i ett serviceområde, kan du ta med ett serviceområde istället. Klicka på Nästa om du är klar.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Comment enregistrer Google My Business

3. Ange företagskategorin

Välj den kategori som bäst passar det valda arbetet. Hantera till exempel en salong i Jakarta, välj sedan kategorin “Salong”. Dessa kategorier gör det enkelt för Google att gruppera företag efter kategori. Så om någon söker efter “salong i Jakarta” på Google kommer information om det företaget att visas i sökresultaten.

4. Ange dina kontaktuppgifter

Ange kontaktuppgifterna som du vill visa för kunderna. Dessa kontaktuppgifter kan vara ett telefonnummer eller en mobiltelefon som man kan kontaktas till. Entreprenörer kommer också att uppmanas att ange webbadressen till den registrerade företagswebbplatsen. Om du inte har en webbplats kan du klicka på alternativet “Jag behöver ingen webbplats”. Men om du vill skapa en webbplats gratis kommer Google att erbjuda sina tjänster.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Como se cadastrar no Google Meu Negócio

5. Välj alternativet Verifiera

Verifiering är viktigt för att förhindra att oansvariga parter missbrukar information om ditt företag. Dessutom är verifierade företag också välrenommerade företag jämfört med overifierade. Det är lätt att bli verifierad på Google My Business. Efter att ha fyllt i all information helt och korrekt, välj omedelbart verifieringsalternativet genom att fylla i namnet på meddelandemottagaren. Klicka sedan på Skicka vykort.

Vänta tills meddelandet från Google kommer till adressen du angav. Tänk på att du inte kan redigera informationen som skrevs tidigare under verifieringsprocessen. Om det finns felaktig information kan du ändra den innan du kontrollerar. Tricket är från ditt Google My Business-konto, öppna menyn och klicka på Hantera webbplats.

Klicka sedan på Info till vänster på skärmen. Klicka på Redigera i den del du vill ändra och ange sedan lämplig information.

TRENDING :  My Business - Google My Business , Come registrarsi a Google My Business

6. Verifiera Google My Business

När du har fått ett brev från Google kan du gå igenom verifieringsprocessen med hjälp av verifieringskoden som ingår i brevet. Tricket är att öppna ditt Google My Business-konto och välja webbplatsens checklista.

Ange verifieringskoden som finns i e-postmeddelandet från Google. Verifieringsprocessen har också slutförts.

7. Redigera Google My Business

När verifieringen är klar kan kontots företagsägare redigera och ange ytterligare information om sitt företag via sitt Google My Business-konto. En del av informationen som kan läggas till inkluderar arbetsbeskrivningar, bilder, timmar, faciliteter och menyer.

Vi hoppas att dessa korta tips kommer att vara användbara för många och få verksamheten som är igång att växa snabbare. Lycka till….!!!