Google Adsense - Jak zaregistrovat Google Adsense , Snadný způsob, jak se zaregistrovat do Google Adsense | Kelas Adsense

Google Adsense – Jak zaregistrovat Google Adsense , Snadný způsob, jak se zaregistrovat do Google Adsense

Snadný způsob, jak se zaregistrovat do Google Adsense , Jak se zaregistrovat Google Adsense, abyste byli rychle přijati, abyste byli rychle přijati, Snadný způsob

GOOGLE ADSENSE – Google Adsense je online reklamní spolupráce organizovaná týmem Google. Google Adsense je také jedním z nejpopulárnějších programů s platbou za proklik (PPC) mezi indonéskými vydavateli ke zpeněžení jejich stránek. Od roku 2012, kdy služba Google Adsense podporovala webové stránky v indonéském jazyce, mnoho indonéských bloggerů zaregistrovalo své blogy na Google Adsense. Bohužel, stát se členem a vydělávat z Google Adsense není snadné. Existují dokonce i tací, kteří se potýkají s problémy, jak se zaregistrovat do Google Adsense, i když ani registrace do Google PPC programu není obtížná. Jen málo blogerů se zaregistrovalo, ale ne všichni byli přijati jako vydavatelé Google Adsense. Registrovaný web nebo blog totiž nesplňuje standardy, které Google očekává. Google Adsense chce, aby weby/blogy, které se stanou jejich vydavateli, byly vysoce kvalitními weby, které splňují jejich pravidla (TOS).

Jak se tedy zaregistrovat do služby Google Adsense, aby byla rychle přijata? Jedinečnost, prodejní přednosti a originalita webu jsou velmi důležité požadavky, které musí Google Adsense akceptovat. Tento PPC je adware podobný ostatním adware. Určitě chtějí, aby weby, které zobrazují jejich reklamy, mohly inzerentům nabídnout dobrou propagaci nebo marketing. Ve skutečnosti je proces registrace velmi snadný, ale abyste byli přijati do Google PPC Programu, musíte věnovat pozornost několika důležitým věcem.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

V minulosti bylo přihlášení do Google Adsense velmi snadné. S růstem a rozvojem internetu však Google Adsense provedl mnoho změn ve svých službách a přizpůsobil je aktuálnímu vývoji. Vytvořit rutinní blog naplněný velmi „mělkým“ obsahem a následně jej zaregistrovat na Google Adsense je zbytečný postup, protože určitě nebude akceptován. Před registrací by bylo dobré, abyste si dali pozor na následující důležité věci, aby byla vaše šance na přijetí vyšší:

1. Obsah, který vytvoříte, by měl být jedinečný a zajímavý

Jak je vysvětleno výše, originalita nápadu nebo obsahu na vašem webu je pro Google Adsense důležitou hodnotou. Věnují pozornost tomu, zda je obsah na webu užitečný pro ostatní lidi. Ve skutečnosti je na internetu spousta obsahu, který pojednává o stejném tématu. Rozdílný je však způsob zobrazení nebo způsob zápisu. Psal jsem například o “jak pěstovat růže”, samozřejmě je spousta obsahu na jiných stránkách, které o tom pojednávají. To, jak píšete obsah a jak jej prezentujete na svém blogu, se však rozhodně liší od obsahu na blozích ostatních. Pokud je tedy váš obsah výsledkem kopírování a vkládání z jiných zdrojů, je pravděpodobné, že váš web nebude schválen pro připojení k PPC programu Google Adsense.

TRENDING :  Google Adsense - So registrieren Sie Google Adsense , Einfache Möglichkeit, sich für Google Adsense zu registrieren

2. Životnost webu, který jste zaregistrovali, je dostatečně dlouhá

Bylo by dobré nespěchat s registrací svého blogu nebo webu do Google Adsense, protože jim záleží na stáří webu, množství obsahu, počtu návštěvníků, zobrazení stránek atd. Pokud v současné době máte blog, který je 6 měsíců starý, plný obsahu a má stabilní unikátní návštěvníky, může Google Adsense přesvědčit, že váš blog je dobré místo pro umístění reklam. I když to ve skutečnosti není benchmark, věřím, že blog, který je 6 měsíců starý, má dostatek návštěvníků a může vydělávat peníze z Google Adsense.

3. Množství obsahu na vašem webu nebo blogu by mělo být příliš velké

TRENDING :  Google Adsense - 如何注册 Google Adsense , 注册 Google Adsense 的简单方法

Jedním z důležitých faktorů, které je třeba přijmout do Google Adsense, je množství obsahu. Nejsem si jistý, jaké minimální množství obsahu je na webové stránce přijatelné, ale osobně si myslím, že je snazší přijmout, pokud má naše webové stránky hodně obsahu. Osobně doporučuji před registrací do Google Adsense vytvořit alespoň 60 článků. Pokud je váš web ve formě blogu, měli byste vážně aktualizovat obsah blogu, protože to může ovlivnit vaše hodnocení Google. Blogy, které jejich majitelé často aktualizují, budou mít určitě větší šanci na přijetí službou Google Adsense než blogy, které jsou aktualizovány jen zřídka.

4. Ujistěte se, že používáte Blogger.com nebo YouTube.com

To je pro nás velmi důležité, abychom tomu věnovali pozornost. Pokud již máte vlastní doménu a hosting, šance na přijetí službou Google Adsense jsou vyšší. Neméně důležité je, jak obsah píšete a jak jej prezentujete na svém blogu, který se rozhodně liší od obsahu na blozích ostatních. Pokud je tedy váš obsah výsledkem kopírování a vkládání z jiných zdrojů, je pravděpodobné, že váš web nebude schválen pro připojení k PPC programu Google Adsense. Vaše šance na přijetí Google Adsense bude samozřejmě větší s ohledem na předchozí body. Pokud však chcete používat bezplatnou doménu a hosting a chcete se stát vydavatelem Google Adsense, měli byste používat Blogger.com.

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

5. Musíte vyplnit podpůrné informace

Je dobré mít svůj web s podpůrnými informačními stránkami, např. o stránce, zásadách ochrany osobních údajů, kontaktech, podmínkách služby. Díky tomu bude váš web vypadat vážně a věnovat pozornost návštěvníkům vašeho blogu.

Pokud si nechcete zakládat blog, existuje další způsob, který můžete použít, a to přes YouTube.com. Samozřejmě musíte mít na YouTube.com nahraný originální videoobsah. Toto video musí mít dostatečný počet zhlédnutí, aby bylo přijato do programu Google Adsense. Obsah, který vytvoříte, nemusí být „úžasný“, aby byl přijat službou Google Adsense. Nejdůležitější ze všeho je poskytovat obsah, který je užitečný pro ostatní a samozřejmě napsaný jedinečným způsobem, nikoli výsledkem kopírování obsahu jiných lidí. Existuje mnoho bloggerů, kteří získávají pravidelný příjem z reklam Google Adsense na svých blozích, v rozmezí stovek až tisíců dolarů měsíčně. Pokud chcete zpeněžit svůj web/blog umístěním reklam, pak Google Adsense je PPC program, který byste měli zvážit. Hodně štěstí…!!!