Google Adsense - Kuidas registreerida Google Adsense , Lihtne viis Google Adsense'i kasutajaks registreerumiseks | Kelas Adsense

Google Adsense – Kuidas registreerida Google Adsense , Lihtne viis Google Adsense’i kasutajaks registreerumiseks

Lihtne viis Google Adsense’i kasutajaks registreerumiseks , Kuidas registreerida Google Adsense, et see kiiresti aktsepteeritaks

Google Adsense – Google Adsense on Google’i meeskonna korraldatud veebireklaamide koostöö. Google Adsense on ka üks populaarsemaid Pay Per Click (PPC) programme Indoneesia kirjastajate seas oma saitide raha teenimiseks. Kuna Google Adsense toetas 2012. aastal indoneesiakeelseid veebisaite, on paljud Indoneesia ajaveebid registreerinud oma ajaveebid Google Adsense’is. Kahjuks pole Google Adsense’i liikmeks saamine ja teenimine lihtne. On isegi neid, kes seisavad silmitsi raskustega Google Adsense’i kasutajaks registreerumisel, kuigi ka Google PPC programmi registreerumine pole keeruline. Vähesed blogijad on registreerunud, kuid mitte kõiki pole Google Adsense’i väljaandjateks aktsepteeritud. Põhjus on selles, et registreeritud veebisait või ajaveeb ei vasta Google’i ootustele. Google Adsense soovib, et nende avaldajateks saavad veebisaidid/blogid oleksid kvaliteetsed veebisaidid, mis vastavad nende reeglitele (TOS).

Niisiis, kuidas registreeruda Google Adsense’i kasutajaks, et see kiiresti aktsepteeritaks? Kodulehe ainulaadsus, müügiargumendid ja originaalsus on väga olulised nõuded, mida Google Adsense peab aktsepteerima. See PPC on muu reklaamvaraga sarnane reklaamvara. Nad tahavad kindlasti, et nende reklaame kuvavad veebisaidid saaksid pakkuda reklaamijatele head reklaami või turundust. Tegelikult on registreerimisprotsess väga lihtne, kuid selleks, et teid Google PPC programmi vastu võtta, peate tähelepanu pöörama mitmele olulisele asjale.

TRENDING :  Google Adsense - How to Register Google Adsense , How to Register Google Adsense To Be Easily Accepted

Varem oli Google Adsense’i kasutajaks registreerumine väga lihtne. Kuid Interneti kasvu ja arenguga on Google Adsense teinud oma teenustes palju muudatusi ja kohandanud neid praeguste arengutega. Väga “madala” sisuga rutiinse ajaveebi loomine ja seejärel Google Adsense’is registreerimine on kasutu protseduur, sest seda kindlasti ei aktsepteerita. Enne registreerumist oleks hea, kui pööraksite tähelepanu järgmistele olulistele asjadele, et teie sisseastumisvõimalused oleksid suuremad:

1. Teie loodud sisu peaks olema ainulaadne ja huvitav

Nagu eespool selgitatud, on teie veebisaidil oleva idee või sisu originaalsus Google Adsense’i jaoks oluline väärtus. Nad pööravad tähelepanu sellele, kas veebisaidi sisu on teistele inimestele kasulik või mitte. Tegelikult on Internetis palju sisu, mis arutleb samal teemal. Väljapaneku viis või kirjutamisviis on aga erinev. Näiteks kirjutasin teemal “kuidas roose kasvatada”, loomulikult on teistel saitidel palju sisu, mis seda arutavad. Kuid see, kuidas te sisu kirjutate ja kuidas seda oma ajaveebis esitate, erineb kindlasti teiste inimeste blogide sisust. Seega, kui teie sisu on muudest allikatest kopeerimise ja kleepimise tulemus, on tõenäoline, et teie saiti ei kinnitata Google Adsense’i PPC programmiga liitumiseks.

TRENDING :  Google Adsense - 如何注册 Google Adsense , 注册 Google Adsense 的简单方法

2. Teie registreeritud saidi eluiga on piisavalt pikk

Oleks hea mõte mitte kiirustada oma ajaveebi või veebisaiti Google Adsense’is registreerima, sest neile on oluline veebisaidi vanus, sisu hulk, külastajate arv, lehe vaatamised jne. Kui teil on praegu ajaveeb, mis on 6 kuud vana, täis palju sisu ja sellel on stabiilsed unikaalsed külastajad, võib see veenda Google Adsense’i, et teie ajaveeb on hea koht reklaamide paigutamiseks. Kuigi see pole tegelikult võrdlusalus, usun, et 6 kuu vanusel blogil on piisavalt külastajaid ja see võib Google Adsense’iga raha teenida.

TRENDING :  Google Adsense - Comment enregistrer Google Adsense , Un moyen facile de s'inscrire à Google Adsense

3. Teie veebisaidi või ajaveebi sisu peaks olema liiga palju

Üks olulisi tegureid, mida Google Adsense’is aktsepteerida, on sisu hulk. Ma ei ole kindel, milline minimaalne sisu on veebisaidil vastuvõetav, kuid isiklikult arvan, et seda on lihtsam aktsepteerida, kui meie veebisaidil on palju sisu. Isiklikult soovitan enne Google Adsense’i kasutajaks registreerumist luua vähemalt 60 artiklit. Kui teie sait on ajaveebi kujul, peaksite oma ajaveebi sisu tõsiselt värskendama, kuna see võib mõjutada teie Google’i reitingut. Blogidel, mida omanikud sageli värskendavad, on kindlasti paremad võimalused saada Google Adsense’i poolt heakskiidu kui blogidel, mida värskendatakse harva.

TRENDING :  Google Adsense - Cómo registrar Google Adsense , Manera fácil de registrarse en Google Adsense

4. Veenduge, et kasutate veebisaiti Blogger.com või YouTube.com

See on meie jaoks väga oluline tähelepanu pöörata. Kui teil on juba oma domeen ja hostimine, on tõenäosus, et Google Adsense teid aktsepteerib, suurem. Vähem oluline pole ka see, kuidas sa sisu kirjutad ja kuidas seda oma ajaveebis esitled, mis kindlasti erineb teiste inimeste blogide sisust. Seega, kui teie sisu on muudest allikatest kopeerimise ja kleepimise tulemus, on tõenäoline, et teie saiti ei kinnitata Google Adsense’i PPC programmiga liitumiseks. Arvestades eelmisi punkte, on teie võimalused Google Adsense’i poolt aktsepteeritud saada. Kui aga soovite kasutada tasuta domeeni ja hostimist ning saada Google Adsense’i väljaandjaks, peaksite kasutama veebisaiti Blogger.com.

5. Peate täitma täiendava teabe

Soovitav on omada oma saidil toetavaid teabelehti, nt lehe, privaatsuspoliitika, kontakti, teenusetingimuste kohta. See muudab teie saidi tõsiseks ja pöörab teie ajaveebi külastajatele tähelepanu.

Kui te ei soovi ajaveebi pidada, saate kasutada veel üht viisi, milleks on YouTube.com. Loomulikult peab teil olema YouTube.com-i üles laaditud originaalne videosisu. Sellel videol peab olema piisavalt vaatamisi, et see Google Adsense’i programmi vastu võtta. Teie loodud sisu ei pea olema “vinge”, et Google Adsense seda aktsepteeriks. Kõige tähtsam on pakkuda sisu, mis on teistele kasulik ja loomulikult kirjutatud ainulaadsel viisil, mitte teiste inimeste sisu kopeerimise tulemusena. On palju ajaveebipidajaid, kes saavad oma blogides Google Adsense’i reklaamidest regulaarset sissetulekut, ulatudes sadadest kuni tuhandete dollariteni kuus. Kui soovite oma veebisaiti/blogi raha teenida reklaamide paigutamisega, siis Google Adsense on PPC-programm, mida peaksite kaaluma. edu…!!!